Buffetkar

Met een buffetkar gemakkelijk mobiel bier tappen

Een buffetkar is een mobiele bar, met hierop tevens ruimte om bijvoorbeeld etenswaren aan te bieden. Een buffetkar kan ook voorzien zijn van een spoelbak en een biertap, zodat u hiermee alles bij de hand hebt om een goed biertje te tappen. Een buffetkar is zoals de naam al aangeeft, mobiel. Organiseert u in uw horecazaak een evenement met veel drukte? Schuif dan gemakkelijk en snel een buffet kar aan en u kunt uw gasten veel sneller bedienen. De buffetkar is ook ideaal als u op verschillende locaties werkt, bijvoorbeeld als traiteur of op festivals. Een verrijdbare buffetkar kan overal gebruikt worden, zowel binnen als buiten.

Buffetkarren met de aankleding die u wenst

Buffetkarren kunnen er in verschillende uitvoeren zijn. Het is gebruikelijk dat er een bierzuil op geplaatst wordt, zodat u een biertje kunt tappen. Onder in het frame van de buffetkar plaatst u het biervat, zodat u altijd beschikt over voldoende bier. Bij de spoelbak monteert u een kraan. Tevens kunnen buffetkarren aangesloten worden op een wateraanvoer en afvoer. In principe is een buffetkar geheel demontabel, dus alle losse onderdelen kunnen er gemakkelijk af tijdens het transport. Voor een groot gedeelte is een buffetkar inklapbaar, zodat u deze heel gemakkelijk naar een andere locatie vervoert. Er zijn buffetkarren met een grote afmeting, maar ook kleine exemplaren, u kunt bij Tapclean al deze soorten terugvinden.

Een buffetkar kopen bij Tapclean

Wilt u flexibel zijn? Dan kunt u een buffetkar kopen bij Tapclean. Bekijk in onze webshop het aanbod van verschillende soorten mobiele buffetkarren. Bestellen gaat in onze webshop erg eenvoudig en wij leveren uw buffetkar dan binnen 2 tot 4 werkdagen bij u af. Heeft u specifieke wensen betreffende een buffetkar? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Omdat een buffetkar demontabel is, is er ook betreffende de inrichting ook veel mogelijk.