Klapbuffet

Meer flexibiliteit met een klapbuffet van Tapclean
Een klapbuffet is een werktafel, speciaal voor het serveren van dranken. Bij Tapclean hebben we een ruim aanbod klapbuffetten, specifiek voor uw benodigdheden. Het belangrijkste kenmerk is dat ze volledig inklapbaar zijn, dus dat u uw buffet neer kunt zetten waar u wilt. Sommige hebben een spoelbak en anderen niet. Sommige klapbuffetten hebben een zijschot, zodat de tafel volledig dicht is, en anderen niet. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor accessoires, verbindingen en ook biertaps om uw buffet compleet te maken. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om een buffet op maat samen te stellen.

Een klapbuffet bij Tapclean
Als u ons assortiment doorloopt, dan ziet u dat we verschillende klapbuffetten aanbieden. U bepaalt eerst de afmetingen en vervolgens uw behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één of twee spoelbakken, u moet bedenken waar u de spoelbak dan wilt hebben en of u een dicht of een open buffettafel aan wilt schaffen. Vervolgens kunt u uw klapbuffet bestellen met een aantal extra opties, zoals een hoekverbinding waarmee u de tafels in een hoek plaatst, een opstaande rand waar de drankjes op gezet kunnen worden of een tap zodat u ook biertjes kunt serveren. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers bij de klantenservice en zij helpen u bij het samenstellen van de perfecte buffettafel voor u.

Uw bestelling plaatsen
Een klapbuffet kopen doet u niet zomaar en dit meubelstuk is bijzonder handig als u waar u ook bent een serveertafel of bar wilt kunnen opstellen. U kunt dan denken aan bruiloften en feesten, maar ook bij markten en buiten naast uw eigen terras. Plaats uw bestelling online of kom langs bij onze winkel in De Rijp. Vergeet niet om ook even de rest van het assortiment barbenodigdheden en biertaps door te lopen. U vindt bij Tapclean alles op één handige plek.