0.00 *Prijzen zijn exclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Een mobiele bar gebruikt u waar u maar wilt
Er kunnen allerlei redenen zijn, dat u behoefte heeft aan een mobiele bar. Er kunnen gelegenheden zijn in uw horecazaak, dat het enorm druk is. Denk bijvoorbeeld aan kerst, oud & nieuw of koningsdag. Dit zijn typische gelegenheden waarvoor mensen een bar of café bezoeken. Aan een vaste bar in uw horecazaak kunt u ongetwijfeld veel klanten helpen, maar een mobiele helpt zeker mee om uw klanten sneller te helpen. Zoals de naam al aangeeft, een mobiele bar is een bar die verplaatsbaar is, meestal doordat er wieltjes onder zitten. Een mobiele bar kan natuurlijk ook een tafelmodel biertap zijn, die gemakkelijk verplaatsbaar is.

Kies een bar mobiel die bij uw situatie past
Hoewel een bar die mobiel is gemaakt is om flexibel te zijn, heeft u erg veel keuze uit verschillende soorten modellen. Bovendien kunt u een dergelijke bar zo veel mogelijk uitbreiden als u maar wilt. Vanzelfsprekend bestaat een mobiele bar uit een biertap. Voor de koeling van een mobiele biertap wordt meestal gekozen voor een droogkoeling, doordat dit minder zwaar is en u beter mobiel bent. Maar een bar mobiel kan ook een kraan en spoelbak hebben. Met verschillende modules bij elkaar, bouwt u met een mobiele bar toch een grote en professionele bar en toch blijft u mobiel en flexibel.

Een mobiele bar kopen bij Tapclean
Wilt u een mobiele bar kopen? Dan heeft u bij Tapclean meer dan voldoende keuze. Wij hebben een enorm assortiment met veel verschillende mobiele bars. Wilt u een mobiele bar op wieltjes of wilt u een tafelmodel biertap? U kunt om een mobiele bar te bekijken, langskomen in onze winkel in De Rijp. Als dit niet mogelijk is, dan kunt u ons alsnog online bezoeken in onze webshop. Hier maakt u online een keuze uit de mobiele bar die bij u past. Uw mobiele bar leveren wij doorgaans binnen 2 tot 4 werkdagen. U mag ook eerst contact met ons opnemen als u advies nodig heeft bij uw keuze, wij zijn immers de experts

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review