Bar professionel Deco pour kogelmaatschenker 2 cl rood

Geschikt voor flessen van 0.7 t/m 1 liter

5020229113812
Bar professionel Deco pour kogelmaatschenker 2 cl rood
8.70 € 10.53 inclusief btw *Prijzen zijn exclusief btw
Fabrikant Amstel
Artikelcodekmd14
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Wat is Deco Pour 5 cl?

Deco Pour zijn duurzame maatschenkers en wel zogenaamde kogelmaatschenkers. De Deco Pour maatschenkers staan bekend om het chique uiterlijk en de schenk precisie. Deze deco pour zonder kraag is de nieuwste versie en is in verschillende transparante kleuren verkrijgbaar.

Hoe werkt een kogelmaatschenker?

Deze uitleg geld voor vrijwel alle gepatenteerde kogelmaatschenkers:
Zet een kogelmaatschenker op de fles in plaats van de dop. Als de fles nu rechtop staat sluit 1 van de kogels in de maatschenker de fles af. Bij het kantelen van de fles zal de kogel wegrollen waardoor de fles weer open is. Hierdoor kan het magazijn vollopen, als deze leeg is is hij weer afgesloten.

Waarvoor gebruik je de Deco Pour kogelmaatschenker?

Uiteraard is de maatschenker bedoeld om exact de juiste hoeveelheid van een bepaalde drank aan een mix-drankje of cocktail toe te voegen. Hiermee zorgt de maatschenker ervoor dat je nooit teveel of te weinig gebruikt. Daarnaast is schenken uit een fles met maatschenker makkelijker en geeft je wat eenvoudiger de mogelijkheid om met show en mooie straal te schenken.

Wat is Deco Pour 2 cl?

Deco Pour zijn duurzame kogelmaatschenkers. De Deco Pour maatschenkers staan bekend om hun chique uiterlijk en de ongekende schenkprecisie. Deze Deco Pour, zonder kraag, is de nieuwste versie en is in verschillende transparante kleuren verkrijgbaar.


Hoe werkt een kogelmaatschenker?

Deze uitleg geld voor vrijwel alle gepatenteerde kogelmaatschenkers.
Vervang de dop van de fles door een kogelmaatschenker.
Als de fles rechtop staat sluit 1 van de kogels in de maatschenker de fles af.
Bij het kantelen van de fles zal de kogel wegrollen waardoor de maatschenker van de fles open is. Hierdoor kan het maatschenker vollopen. De kogel sluit de maatschenker weer af als deze leeggeschonken is.

Waarvoor gebruik je de Deco Pour kogelmaatschenker?

De maatschenker is bedoeld om exact de juiste hoeveelheid van een bepaalde drank aan een mix-drankje of cocktail toe te voegen. Hiermee zorgt de maatschenker ervoor dat je nooit te veel of te weinig gebruikt. Daarnaast is schenken uit een fles met maatschenker makkelijker en geeft je eenvoudig de mogelijkheid om met show en mooie straal te schenken.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review