TM Desana Max CL 70 gram

TM Desana Max CL 70 gram
3,09 *Prijzen zijn exclusief btw € 3,74 inclusief btw
Artikelcodebtp018a
geen gtin
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Ruim op voorraad
Kortingsschema
  • 1 = € 3,09
  • 10 = € 2,99
  • 20 = € 2,89
  • 85 = € 2,79
  • 170+ = € 2,69

TM DESANA MAX CL is een diepreinigend, alkalisch verificatiemiddel in poedervorm voor moeilijk te reinigen resten in bier- en andere drankafgiftesystemen.

  • Efficiënt en intelligent reinigen, verifieert hygiëneniveaus met PURPLE GREEN kleurveranderingstechnologie, zonder dure laboratoriumtests.
  • Heavy-duty reiniger met actieve chloor om moeilijk te verwijderen resten aan te pakken (reinigingscycli van meer dan 4 weken) en voor het diep reinigen van oude doseersystemen.
  • Snelwerkende verwijdering van biofilm en residuen van hopras (geregistreerde "werkzame stof" volgens EU-biocidale voorschriften).
  • Exacte dosering dankzij het poederzakje, met enkele dosis garandeert een efficiënte reiniging van hoge kwaliteit en kostenbeheersing.
  • Superieure reinigingskracht, bewezen door onafhankelijke studies en goedgekeurd door toonaangevende internationale brouwerijen en fabrikanten.


PRODUCTKENMERKEN IN EEN OOGOPSLAG:

KRACHTIG MET ACTIEF CHLOOR.
       TM DESANA MAX CL is een uitstekend product voor diepe reiniging en voor het verwijderen van biofilm en zware polyfenollagen (hophars).
KRIJG FEEDBACK VAN UW INSTALLATIE.
       Uw installatie spreekt u aan. De kleur van TM DESANA MAX CL verandert onmiddellijk wanneer er vuil in uw installatie zit.
SNELLERE REINIGING.
       Met verhoogde alkaliteit en beter oxidatievermogen TM DESANA MAX CL is een van de snelst presterende reinigingsmiddelen op de markt vandaag.
BESPAAR EN GEMAKKELIJK TE HANTEREN.
       Een houdbaarheid van 2 jaar maakt kostenefficiënte bulkbestellingen mogelijk.
VERS BIER VAN DE BROUWERIJ TOT HET GLAS VAN DE KLANT.
       Laat de bierbrouwer de smaak van uw bier bepalen, niet uw installatie.
VERMINDER UW KOOLSTOF VOETAFDRUK.
       TM DESANA MAX FP helpt u bij het besparen van verzendkosten.
       Uit een doos met 265 pakketten kunt u 1.192 liter oplossing mengen, dat is 11 keer minder gewicht dan bij gebruik van vloeibare reinigingsmiddelen.
BEWIJS VAN UW GOEDE WERK.
       De kleurverandering maakt de kwaliteit van uw lijnreiniging zichtbaar voor de bareigenaar.
VEILIG EN PRECIES DOSEREN.
       Door de nauwkeurige dosering is de gebruiker verzekerd van een kwalitatieve en kosteneffectieve reiniging. Poeder lost snel op.
2 JAAR GEGARANDEERDE LEVENSDUUR.
       TM DESANA MAX FP is een poeder. De superdroge verpakking met monodosis blijft minimaal 2 jaar goed in een koude of warme omgeving.
SNEL SPOELEN.
       Geen gebruik van organische oppervlakactieve stoffen. Geen negatieve invloed op de bierkop. Wereldwijde studies bewezen de beste spoelingseigenschappen!
ONDERSTEUNT ALLE SOORTEN SYSTEMEN.
       Ongeacht wat voor soort reinigingsapparatuur u gebruikt TM DESANA MAX FP garandeert effectieve reiniging en desinfectie.
EENVOUDIG TE GEBRUIKEN IN APPARATUUR, GOED MIDDEL TEGEN VERVUILING.
       Geen corrosie op het nieuwste materiaal, geen uitloging van plastic buizen.
VERWIJDERT VOLLEDIG BIOLOGISCH.
       TM DESANA MAX FP spoelt niet alleen het vuil weg, het zet gisten, suikers en andere organische resten om in water oplosbare stoffen.
UNIEKE REINIGING VOOR UNIEKE DRANK
       Speciaalbieren of siropen laten soms meer vlekken en smaakresten achter dan andere dranken. Het resultaat ziet u door verkleuring van het water.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review