Bierfustaansluitingen

Bierfustaansluitingen zijn er in vele soorten met verschillende aansluitingen voor het bier en de CO2 de maten hiervan zijn terug te vinden in de rubriek maatvoering

Ook diverse merken wij werken graag met de Reyvarsur bierfustaansluitingen waarvan het huis en de spindel van RVS zijn

Goed product voor een goede en juiste prijs

Brouwerijen hebben allemaal hun eigen type fustaansluiting in onze rubriek tapkop welke brouwerijj kunt u verschillende terug vinden of bij zoeken kunt u het merk of brouwerij in toetsen.

De lijst is nog niet compleet maar als u er een zoekt die er niet instaat en u weet het dan horen wij dat graag.

Of bel of mail ons als het helemaal niet lukt

De juiste bierfustkoppeling voor uw biertap

Als u een biertap gebruikt, dan heeft u daar een bierfustkoppeling voor nodig. Deze koppeling sluit het vat aan op de biertap en er is dan een vrij grote keuze. Bij Tapclean vindt u verschillende bierfustkoppelingen en de koppeling die u nodig heeft wordt bepaald door het soort bier dat u schenkt. Het is dus belangrijk dat u daar even goed bij stilstaat. Onze medewerkers van de klantenservice staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Want met een koppeling voor een Amstel vat kunt u bijvoorbeeld geen Grolsch aansluiten. 

Welke bierfustkoppeling heeft u nodig?

Gaat u zich meer verdiepen in het aanbod van deze koppelingen, dan ziet u dat er drie standaard opties zijn. Er is de bajonetkoppeling, de platteschuifkoppeling en de combischuifkoppeling. Het soort koppeling dat u nodig hebt wordt bepaald door het biermerk dat u wilt gaan tappen. Hier vindt u enkele voorbeelden die u helpen de juiste bierfustkoppeling te kopen.

  • Bajonetkoppeling: Amstel, Brand, Beck’s, Belhaven Best, Dommelsch, Guiness, Hertog Jan 50 liter, Löwenbrau.
  • Platteschuifkoppeling: Ayinger, Bitburger, Grolsch, Kronenbourg, Palm, Warsteiner, Staropramen, Leffe, Krombacher.
  • Combischuifkoppeling: Bavaria, La Trappe, Tennent’s.

U vind het bij ons

In onze (web)winkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw biertap en uw bar. Wilt u een bierfustkoppeling bestellen, dan vindt u deze bij ons dus ongetwijfeld in het aanbod terug. Het is wel verstandig om dan even goed te controleren welke koppeling u  nodig heeft. Staat het bier dat u wilt tappen niet boven genoemd, dan helpt een deskundige van onze klantenservice u graag verder. U kunt ook een bezoekje brengen bij onze winkel in De Rijp en daar met een medewerker spreken. Wij helpen u graag aan al uw bar aankleding en biertap benodigdheden en staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kijk ondertussen ook in onze kennisbank, voor interessante artikelen over biertaps en het gebruik ervan.