Home     Lindr bierwater snel koeler CWP 300 8 spiralen
Lindr bierwater snel koeler CWP 300 8 spiralen

Lindr bierwater snel koeler CWP 300 8 spiralen


Lindr bierwater snel koeler CWP 300 8 spiralen


Inclusief bierspiralen en pythonpomp€ 1099.00
Exclusief btw
bierpiralen *

ReinigingsetArtikelcode: bwk15*

  • Productinformatie
  • Nog meer producten

De CWP 300 GREEN LINE
Onderbouw Water Cooler onderscheidt zich van conventionele water koelers niet alleen vanwege zijn ontwerp en kwaliteit van de verwerking, maar ook vanwege de volledig innovatieve opstelling van de koelunit, hoge prestaties, licht van gewicht, kleine afmetingen en het eenvoudige ontwerp.
De bouw van de CWP 300 GREEN LINE is een complete vernieuwing in deze categorie van drank koelers.

De groene lijn koeler serie is niet alleen milieuvriendelijk dankzij het gebruik van ecologische koelmiddel R-290, maar heeft ook een 20% hogere koelvermogen en 20% lager elektriciteitsverbruik.
Wij voeren een energie besparing systeem in de productie, is de koeler gemaakt van volledig recyclebaar materiaal en zonder polyurethaan isolatie.

Deze machine is voorzien van een continue koeling van 250-270 l / uur, max. 300 l / uur.

De moderne compressor koelunit gebruikt de kracht input voor directe overdracht naar koelen, die minimaal energieverbruik garandeert.

Hoge kwaliteit en gelijkmatig gekoeld drank loopt zonder temperatuur shock in een voldoende lange roestvrij stalen spiraal. Hoogwaardige gekoelde dranken klaar binnen 8-10 minuten na de koeler is ingeschakeld en de temperatuur kan direct en continu gecontroleerd via de temperatuurregelaar.

LINDR koeltechniek is 45% efficiënter dan de stroomtoevoer.

De CWP 300 groene lijn is uitgerust met een begeleidende dompelpomp voor een perfecte koeling van de drank veilig te stellen tot aan de kraan.

Moderne inrichting van de koeltechniek staat garant voor eenvoudige bediening en vermindert de tijd gevraagd voor onderhoud en service.

De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste eisen voor hygiëne en een lange levensduur van deze koeler te garanderen.