Maatregelen tijdens de crisis bij Tapclean. Bestellingen gaan gewoon door deze worden elke dag verzonden. Let op aangepaste openings tijden in onze winkel in de Rijp. Wij zijn geopend van 9.30 uur tot 14.00 uur. Bezoek in de winkel is gewoon mogelijk echter laten wij wel 1 klant per keer binnen in onze winkel Bestellingen gedaan via internet kunnen ook afgehaald worden. Weet u wat u nodig heeft en wilt dit afhalen graag via de webshop bestellen. Wij kunnen nog steeds uit voorraad leveren


Watertap soda AS 45 2 kraans voor bubbels en platwater

De Soda Water As 40 is een professioneel apparaat ontworpen voor de productie van gekoeld water en het mengen van H2O en CO2.

Een modern design,met de luxe faciliteiten van koud water met of zonder bubbels die behoren tot het moderne kantoor en thuis van tegenwoordig.

Met 35- 40 liter gekoeld Water per uur voldoet deze watertap aan alle eisen

De moderne koeltechnieken van de Lindr compressor deze gebruikt de input energie rechtstreeks voor overdracht van de koeling, en zorgt zo voor een laag stroomverbruik.

De koeltechniek van Lindr is 45% krachtiger dan zijn elektrische stroom.

Soda Water Pygmy is gemaakt van hoogwaardig staal.

De compensator kranen zorgen voor hetgemakkelijke tappen van een koud glas water

Druppel lade Roestvrij zorgen voor comfort sanitaire voorzieningen.

De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste normen van hygiëne normen en garanderen een lange levensduur van de Soda tap

Bestel de accessoire set mee.

Deze set heeft u nodig om het apparaat bedrijfsklaar te maken.

Installatie door ons mogelijk bel of mail ons voor de mogelijkheden

                 

soda04
1,019.00
(1,232.99 incl btw)
Beschikbaarheid: 33 items
+
  • Ook in ons assortiment