Barverlichting

Creëer meer sfeer met barverlichting

Voor een bar of café is het de bedoeling om tot in de late uurtjes open te blijven. Dit houdt logischerwijs ook in dat u verlichting nodig heeft. Wel is het soort verlichting afhankelijk van de ambiance. In een bruin café hoort een gezellige en wat donkere ambiance te zijn. Toch kunnen ook donkere horecagelegenheden niet zonder verlichting. Dit is geen felle verlichting, maar gedempte barverlichting. De verlichting heeft niet als eerste doel om de omgeving goed te verlichten, maar meer om sfeer te creëren. Met barverlichting heeft u hier meer dan voldoende mogelijkheden voor.

Hoe kunt u de verlichting in de bar aanbrengen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om verlichting in een bar aan te brengen. Omdat barverlichting vooral ook sfeerverlichting is, moet dit soms enigszins verdekt worden gemonteerd. Een uitstekende soort barverlichting hiervoor, bestaat dan ook uit LED verlichting. Zo kunt u LED verlichting gemakkelijk als een strip onder de toog van de bar aanbrengen. Uiteraard heeft uzelf achter de bar ook verlichting nodig, Ook hiervoor kunt u subtiele verlichting aanbrengen dat hier specifieke voor bedoeld is. Zo kunt u toch zien waar u mee bezig bent, maar tevens creëert u hier sfeerverlichting mee. Uiteraard kunt u ook niet onder verlichting voor de taplens uit. Met deze verlichting licht u de lens achter op de tap uit en weten klanten welk merk bier ze kunnen bestellen.

Bar verlichting kopen bij Tapclean

Heeft u voor uw bar verlichting nodig? Haal dit dan bij de expert op het gebied van bar- en horecabenodigdheden. U kunt namelijk uw bakrverlichting kopen bij Tapclean. Hiervoor hoeft u niet eens de deur uit, want bestellen gaat erg gemakkelijk in onze webshop. Bestel uw bar verlichting en u ontvangt uw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen. Heeft u behoefte aan advies over bar verlichting? Ook dan mag u gerust contact met ons opnemen, wij kunnen u alles vertellen over de beste bar verlichting voor uw situatie.