Barmatten

Op een bar is een barmat zeker zinvol.

Als u een horecazaak runt en achter de bar staat dan herkent u het wel, een bar vol met vlekken. Dit is niet onlogisch als er, dagelijks of op een avond, honderden drankjes uitgeserveerd worden. Mensen zitten aan de bar te drinken, er wordt geproost en zeker ook gemorst. Nu is een goede bar hier wel tegen bestand, maar toch wilt u uw bar, zo lang mogelijk, mooi houden. Ook wilt u niet dagelijks uren staan te boenen om uw bar weer schoon te krijgen, u heeft wel betere dingen te doen. Een simpele barmat kan, hoe nietszeggend dit voorwerp misschien ook lijkt, zeer belangrijk zijn bij het schoonhouden van uw bar.

Uit welke soorten barmatten kunt u kiezen?

Barmatten bestaan uit vele soorten en maten. Een bar is meestal niet zo breed als een tafel, dus het formaat zal niet te breed zijn. De lengte kan verschillen. Sommige bareigenaren kiezen voor een lange loper over de bar, zodat het hout zoveel mogelijk wordt afdekt. Weer anderen kiezen nog voor de klassieke bierviltjes. Die werken toch ook? Inderdaad, maar veel minder lang en ze zijn niet duurzaam. Daarom zijn de huidige barmatten van siliconen of rubber. Deze materialen nemen het vocht prima op en de barmaten zijn goed schoon te maken. Dergelijke barmatten gaan lang mee en zijn hierdoor duurzaam. U kunt ze in alle formaten en kleuren krijgen en zelfs met het logo van een biermerk erop.

Barmatten kopen kan bij Tapclean.

Wilt u barmatten kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Tapclean. Wij leveren stevige en duurzame siliconen matten in verschillende afmetingen. De matten zijn antislip, zodat ieder glas goed blijft staan. Wanneer u uw bestelling voor een barmat plaatst, verzenden wij deze zo snel mogelijk, binnen 2 tot 4 werkdagen kunt u uw bestelling verwachten. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft, of speciale wensen omtrent barmatten.