Barmatten

De veiligheid in uw bar verbeteren met barmatten
Het creëren van een veilige baromgeving voor gasten is als horecaondernemer zeer belangrijk. Eén van de belangrijke tools hierbij zijn goede barmatten. Barmatten, ook wel een antislip vloermat, barserveermat, glazenmat of barmatje genoemd, bieden diverse voordelen voor uw barpersoneel en de gasten aan uw bar inclusief het waarborgen van de veiligheid.

Verbeterde veiligheid met barmatten
Barmatten, vooral een antislip vloermat, is speciaal ontworpen om uitglijden en vallen in uw bar te voorkomen. Een vloermat antislip is van een betrouwbare grip voorzien, ook wanneer er wordt gemorst op de vloer. Een barmatje of antislip vloermat zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat uw barmedewerkers of gasten uitglijden door een gladde of natte vloer, wat in verwondingen kan resulteren. Door het plaatsen van onze antislip vloermat op strategische locaties in uw bar kunt u het risico op ongelukken beperken en daarnaast creëert u een veilige werkomgeving. Bij Tapclean vindt u topkwaliteit barmatten en andere bar artikelen.

Meer hygiëne met een barserveermat
Een barserveermat, ook wel bekend als een glazenmat of barmatje, is ontworpen om verschillende functies te vervullen waaronder dienen als ondergrond voor het plaatsen en opslaan van glazen. Onze basreserveermat voorkomt dat glazen verschuiven en breken, waardoor kostbare schade en verspilling wordt voorkomen. Onze barmatten helpen ook bij het absorberen van gemorste vloeistoffen, waardoor uw barmedewerkers snel en gemakkelijk uw bar schoon en hygiënisch kunnen houden. U kunt het logo van uw horecazaak laten bedrukken op onze barmatten of glazenmat.

Waar barmatten plaatsen?
Barmatten worden meestal geplaatst op het werkgedeelte van de bar, vaak direct voor de tapkraan of de cocktailshakers. Er zijn ook horecaondernemingen waar barmatten worden geplaatst bij de kassa of in de buurt van de drankuitgiftepunten. Het is ook gebruikelijk om barmatten te plaatsen op plekken waar glazen worden afgedroogd. Denk aan achter de bar of bij de spoelbakken. Tot slot kunnen barmatten ook worden geplaatst op tafels of bij andere serveerstations waar drankjes worden bereid. Door strategisch te bepalen waar u barmatten plaatst, creëert u een veilige werkomgeving met een professionele uitstraling. Professioneel advies nodig? Neem contact op met ons.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen