Dienbladen

Het voordeel van dienbladen in uw horecazaak
In vrijwel elke horecazaak zijn er wel dienbladen en een dienbladstandaard te vinden, of u nou een restaurant, een bar of een café runt. Met een goed dienblad in de horeca kunnen barmedewerkers drankjes, gerechten en snacks serveren aan gasten op een nette, efficiënte en professionele manier. Op deze manier wordt voorkomen dat barmedewerkers tijdens het lopen van de bar naar de gasten gaan morsen.

Efficiëntie en gemak
Een dienblad in de horeca biedt talloze voordelen, vooral op het gebied van efficiëntie en gemak. Met een topkwaliteit dienblad uit het assortiment van Tapclean kunnen uw medewerkers meerdere drankjes, snacks en gerechten tegelijkertijd vervoeren. Dit bespaart een hoop tijd, aangezien het aantal trips van de bar naar de tafels van gasten aanzienlijk wordt verminderd. Uw personeel is hierdoor in staat om sneller en effectiever te bedienen, wat resulteert in een verbeterde klanttevredenheid en een verhoogde winstmarge.

Veilig serveren
Veiligheid is een topprioriteit in de horeca, vooral als het gaat om het serveren van gerechten en drankjes. Ons non slip dienblad is speciaal ontworpen om stabiliteit en grip te bieden, ook wanneer het dienblad nat of glad is. Ons non slip dienblad is voorzien van antislipoppervlakken, waaronder een antislip dienbladmat. Het anti-slip materiaal voorkomt dat gerechten, drankjes of glazen verschuiven of vallen. Hierdoor wordt het risico op morsen en ongelukken geminimaliseerd.

Veel keuze in vorm en formaat
De dienbladen uit ons aanbod zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Onze ronde dienbladen zijn veelzijdig en handig voor het dragen van glazen, terwijl onze rechthoekige dienbladen meer ruimte bieden voor het serveren van gerechten en grote borden. Ongeacht de vorm die u kiest, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een dienblad selecteert voorzien van antislipfuncties als een antislip dienbladmat en dat u ook kiest voor een dienbladstandaard. Een dienblad rechthoekig met antislip functies verkleinen de kans op ongelukken en verspilling. Hetzelfde geldt voor een rond dienblad met antislip.

Duurzaamheid en stijl
Ons topkwaliteit dienblad van RVS is 1 van de populairste keuzes van het moment in de horeca vanwege de duurzaamheid, de hygiënische eigenschappen en de stijlvolle uitstraling. Ons RVS dienblad voegt daarnaast een vleugje elegantie toe aan uw bediening.

Organisatie en presentatie
Om uw dienbladen efficiënt op te bergen, kunt u gebruik maken van onze dienbladstandaards. Een dienbladstandaard is ontworpen om dienbladen verticaal en georganiseerd te bewaren, waardoor ze minder ruimte innemen en gemakkelijk toegankelijk zijn. Ons dienbladstandaard helpt bij het organiseren van uw dienbladen, waardoor uw personeel makkelijk en vlot kan werken tijdens het serveren van gasten in uw horecazaak. De presentatie zal dankzij ons dienbladstandaard ook professioneler gepresenteerd worden. Deskundig advies nodig? Aarzel niet en neem contact op met ons.