Dienbladen

Dienblad horeca

In vrijwel elke horecazaak zijn er wel dienbladen te vinden, of u nou een restaurant, een bar of een café runt. Met een goed dienblad in de horeca kunnen barmedewerkers drankjes, gerechten en snacks aan gasten serveren op een nette, efficiënte en professionele manier. Op deze manier wordt voorkomen dat barmedewerkers tijdens het lopen van de bar naar de gasten gaan morsen.

Een dienblad in de horeca biedt talloze voordelen, vooral op het gebied van efficiëntie en gemak. Met een topkwaliteit serveerplateau voor in de horeca uit het assortiment van Tapclean kunnen uw medewerkers meerdere drankjes, snacks en gerechten tegelijkertijd vervoeren. Dit bespaart een hoop tijd, aangezien het aantal trips van de bar naar de tafels van gasten aanzienlijk wordt verminderd. Uw horecapersoneel is met een dienblad in staat om sneller en effectiever te bedienen, wat resulteert in een verbeterde klanttevredenheid en een verhoogde winstmarge. Ontdek de voordelen van een dienblad voor in de horeca van Tapclean.

Om uw dienbladen efficiënt op te bergen, kunt u gebruik maken van onze dienblad standaards. Een dienblad standaard is ontworpen om dienbladen verticaal en georganiseerd te bewaren, waardoor ze minder ruimte innemen en gemakkelijk toegankelijk zijn. Een dienblad standaard helpt bij het organiseren van uw dienbladen, waardoor uw personeel makkelijk en vlot kan werken tijdens het serveren van gasten in uw horecazaak. De presentatie zal dankzij een dienblad standaard ook professioneler worden.

Dienblad voor in de horeca kopen bij Tapclean

De dienbladen uit ons aanbod zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Een rond dienblad in de horeca is veelzijdig en handig voor het dragen van glazen, terwijl rechthoekige dienbladen meer ruimte bieden voor het serveren van gerechten en grote borden. Een topkwaliteit-dienblad van RVS is in de horeca één van de populairste keuzes van het moment vanwege de duurzaamheid, de hygiënische eigenschappen en de stijlvolle uitstraling. Ons RVS dienblad voegt daarnaast een vleugje elegantie toe aan uw bediening.

Veiligheid is een topprioriteit in de horeca, vooral als het gaat om het serveren van gerechten en drankjes. Ons antislip dienblad voor in de horeca is speciaal ontworpen om stabiliteit en grip te bieden, ook wanneer het dienblad nat of glad is. Ons antislip dienblad voor in de horeca is voorzien van antislip oppervlakken. Het antislip materiaal voorkomt dat gerechten, drankjes of glazen verschuiven of vallen. Met een antislip dienblad in de horeca  wordt het risico op morsen en ongelukken geminimaliseerd.


Ontdek de mogelijkheden van een dienblad voor in de horeca kopen bij Tapclean. Heeft u hulp of deskundig advies nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op.
Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen