Glazenrekjes

Uw glaswerk netjes organiseren en presenteren met glazenrekjes
Door te investeren in een kwalitatief goed en duurzaam wijn glazen rek, kunt u uw bar, café of restaurant op een efficiëntere en georganiseerdere manier runnen. Uw glaswerk wordt namelijk netjes bewaard in glazenrekken voor een professionele uitstraling en meer ruimtebesparing.

Een georganiseerd werkoppervlak
Glazenrekjes zijn ontworpen om uw glaswerk netjes en georganiseerd te bewaren. Met een glazen rek van topkwaliteit uit het uitgebreid assortiment van Tapclean kunt u uw glaswerk efficiënt opslaan, waardoor u ruimte bespaart op het werkoppervlak aangezien u kostbare ruimte op het barblad vrijmaakt. Hier komt nog bij dat uw barmedewerkers gemakkelijk toegang hebben tot uw glazen, ook op drukke momenten wanneer vuile en schone glazen door elkaar gehaald kunnen worden. Ons wijn glazen rek is ideaal voor het bewaren van wijnflessen. Op langer termijn zal dit resulteren in meer klanttevredenheid en dus ook een hogere winstmarge.

Nette presentatie en uitstraling
Ons glazenrek boven de bar is een perfecte wijze om al het glaswerk van uw horecazaak op een mooie manier te presenteren en te bewaren. Ons hangend glazenrek kunt u aan het plafond of aan de muur monteren, aangezien een glazenrek boven de bar een sfeervolle uitstraling heeft en als ware eye-catcher kan dienen in vrijwel elke horecazaak. Of u nou kiest voor ons glazenrek op de bar, onze kleine glazenrekjes of ons groot horeca glazenrek, er is voor elke horecazaak wel de ideale glazenrek te vinden.

Verschillende mogelijkheden
De glazenrekken uit ons aanbod zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Wij geven u graag deskundig advies bij het uitkiezen. U kunt dus kiezen welk type het beste bij uw zaak past. Obs wijn glazen rek kunt u hangen boven de bar, maar u kunt ook ons vrijstaand glazenrek op de bar plaatsen. Zo kunt u een chique sfeer creëren zonder dat er los slingerende glazen op de bar staan. Als u het glazenrek op de bar monteert, dan zijn al uw glazen binnen 1 handomdraai toegankelijk. Hierdoor kunt u uw gasten vlotter serveren, wat resulteert in meer klanttevredenheid en een verhoogde mate van loyaliteit bij gasten.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen