Carbonator

Heerlijk bruisende drankjes met een carbonator.

Er zijn diverse redenen om in de horeca niet te werken met frisdrankflessen. Flessen nemen veel ruimte in beslag en alle dagen met zware flessen slepen is niet wat u wenst, bovendien zijn kunststof flessen een aanslag op het milieu. Een ander nadeel is dat de inhoud van een fles, bij het uitschenken van één of twee glazen per dag, de volgende dag eigenlijk niet meer bruikbaar is u wilt frisdrank schenken met voldoende koolzuur en dit wordt minder na het openen van de fles. Het beste alternatief is om frisdrank uit de tap te schenken, hiervoor heeft u een carbonator nodig.

Wat doen carbonators?

Carbonators zijn apparaten waarin een proces plaatsvindt, waarbij water en koolzuurgas met elkaar worden vermengd. Deze systemen kunnen op verschillende wijzes worden toegepast. Misschien heeft u enkel behoefte aan sodawater, dan wordt de carbonator rechtstreeks op de tap aangesloten. Leidingwater komt in de carbonator en wordt hier met koolzuurgas vermengd. Vervolgens krijgt u heerlijk bruisend water uit de tap. Het is ook mogelijk om carbonators onderdeel van een Postmix-intallatie te laten zijn. Nadat het water en koolzuurgas zijn vermengd, wordt in de tapkraan het sodawater gemengd met geconcentreerde siroop van een bepaalde soort frisdrank. U krijgt dan altijd een goede frisdrank met optimale prik uit de tap.

Een carbonator is te koop in de webshop van Tapclean!

Tapclean verkoopt u graag een carbonator. Tapclean verkoopt alles op het gebied van baraankleding, biertaps en horecabenodigdheden, u kunt deze artikelen vinden in onze webshop. U kunt bij ons bestellen als eigenaar van een horecazaak, maar ook als particulier, het is erg eenvoudig om via onze webshop te bestellen. Door onze expertise kunnen wij u van goede adviezen voorzien over het aansluiten van een carbonator, of laat onze monteurs de aansluiting voor u professioneel en vakkundig verrichten.

      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen
Ook in het assortiment