Cocktailset

De beste en mooiste cocktailset vindt u hier
Op zoek naar een mooie cocktail set voor uw horeca? Wij, van Tapclean, zorgen ervoor dat u de juiste set binnen no-time vindt en bestelt. Ons assortiment is zorgvuldig uitgekozen aan de hand van kwaliteit en prijs. Zo vindt u bijvoorbeeld een unieke cocktail set in goud of koper, maar we bieden we ook klassieke cocktail sets in RVS aan. De cocktail maak set zorgt ervoor dat u in één keer alle tools aanschaft die u achter de bar nodig heeft om heerlijke cocktails te maken voor uw gasten.

De voordelen van de cocktailset
De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor veel zomerse evenementen. Wilt u met uw horecagelegenheid mee profiteren van al deze evenementen? Dan is een cocktail set een uitstekende tool om aan te schaffen. Met behulp van de cocktail set kunt u uw iconische cocktails op iedere gewenste locatie maken. Ideaal wanneer u voor een braderie een pop-up bar wilt maken of voor een bruiloft de catering regelt. Het opent nieuwe mogelijkheden voor uw onderneming. Ook is onze professionele cocktail set ideaal om aan te schaffen voor kleine horeca organisaties die hun drankenkaart willen uitbreiden met een aantal cocktails.

Wij staan klaar om u te adviseren
Het maakt niet uit of u een cocktail set wilt uitzoeken of dat u op zoek bent naar de beste wijn tools, wij staan klaar om u de beste producten en het beste advies aan te bieden. Op onze webshop vindt u een kijkje in ons gehele assortiment. Via de webshop heeft u binnen enkele klikken de gewenste producten besteld. Vervolgens zorgen wij dat deze binnen enkele werkdagen al worden bezorgd. Bent u echter op zoek naar een iets persoonlijkere aanpak of wilt u juist producten in het echt zien? Dan neemt u een kijkje naar onze kennisbank of komt u langs in onze fysieke winkel in de Rijp voor gepersonaliseerd advies.
Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen