Bierfustaansluiting

De juiste bierfustkoppeling voor uw biertap.
Als u een biertap gebruikt dan heeft u daar een bierfustkoppeling voor nodig. Deze koppeling sluit het vat aan op de biertap, bij Tapclean vindt u de juiste bierfustkoppelingen. De koppeling die u nodig heeft wordt bepaald door het soort bier dat u schenkt, het is dus belangrijk dat u daar goed bij stilstaat. Onze medewerkers van de klantenservice zijn altijd bereid om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, want met een koppeling voor een vat Amstel kunt u bijvoorbeeld geen vat Grolsch aansluiten.

Welke bierfustkoppeling heeft u nodig?
Gaat u zich meer verdiepen in het aanbod van bierfustkoppelingen dan zult u zien dat er drie standaard opties zijn. Er is de bajonetkoppeling, een platteschuifkoppeling en een combischuifkoppeling. Het soort koppeling dat u nodig heeft wordt bepaald door het biermerk dat u wilt gaan tappen. Hier vindt u enkele voorbeelden die u helpen de juiste bierfustkoppeling te kopen.
•        Bajonetkoppeling is geschikt voor Amstel, Brand, Beck’s, Belhaven Best, Dommelsch, Guiness, Hertog Jan 50 liter, Löwenbrau.
•        Platteschuifkoppeling is geschikt voor Ayinger, Bitburger, Grolsch, Kronenbourg, Palm, Warsteiner, Staropramen, Leffe, Krombacher.
•        Combischuifkoppeling is geschikt voor Bavaria, La Trappe, Tennent’s.

U vindt het bij ons.
In onze (web)winkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw biertap en uw bar. Wilt u een bierfustkoppeling bestellen, dan vindt u deze bij ons ongetwijfeld in het aanbod terug. Het is wel verstandig om even goed te controleren welke koppeling u nodig heeft. Staat het bier dat u wilt tappen niet hierboven genoemd, dan helpt een deskundige van onze klantenservice u graag verder. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze winkel in De Rijp om daar met een medewerker te spreken. Wij helpen u graag aan al uw baraankleding en biertapbenodigdheden en staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kijk ondertussen ook in onze kennisbank, voor interessante artikelen over biertaps en het gebruik hiervan.