Key Keg

Waarom KeyKeg de ideale fustaansluiting is voor efficiënt tappen
Voor horecagelegenheden en personen die bier liefhebben kan KeyKeg de ideale oplossing zijn om efficiënt en duurzaam bier te tappen. Naast het innovatieve ontwerp zijn er diverse redenen om voor KeyKeg te kiezen.

Reden 1: Veiligheid en kwaliteit
Een belangrijk voordeel van KeyKeg is de nadruk op veiligheid en kwaliteit van het bier. De fustaansluiting van KeyKeg zorgt voor een hermetische afsluiting, wat de versheid en unieke smaak van het bier bevordert. Hierdoor wordt de oxidatie van het bier verminderd en de versheid langer behouden. Het bier wordt daarnaast ook tegen externe invloeden als zuurstof en licht beschermd, wat uiteindelijk resulteert in een betere bierkwaliteit en een geweldige bierervaring.

Reden 2: Efficiëntie en duurzaamheid
KeyKeg staat ook bekend om de efficiëntie en duurzaamheid. De fusten hebben een licht gewicht, wat het transport gemakkelijker maakt. De logistieke worden hierdoor verminderd. Hier komt bij dat de fusten volledig recyclebaar zijn en van duurzame materialen zijn gemaakt. Dit maakt KeyKeg een milieuvriendelijkere optie in vergelijking met traditionele fusten. Door de KeyKeg te gebruiken wordt afval verminderd en de duurzaamheid bevorderd.

Reden 3: Gemak en flexibiliteit
Nog een voordeel van KeyKeg is het gemak en de flexibiliteit in gebruik. Het fustaansluitingssysteem maakt snel en eenvoudig aansluiten mogelijk, waardoor het tappen van bier efficiënter wordt. Hier komt bij dat KeyKeg-fusten op verschillende drukniveaus kunnen worden getapt. Dit maakt ze geschikt voor verschillende biersoorten en carbonatieniveaus. Bij TapClean geniet u van een diversiteit aan onderdelen van topkwaliteit.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen