Biertapkranen

Tapkraan
Een biertapkraan, ook wel bekend als tapkraan of bierkaan, is een essentieel onderdeel van elk biertapsysteem. De tapkraan is de plek waar het bier getapt wordt en in het glas wordt geschonken. Bij Tapclean bieden we hoogwaardige tapkranen om uw bier ervaring zo optimaal mogelijk te maken.

Verschillende tapkranen
Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten tapkranen. De verschillende soorten bier tapkranen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo bieden we een tapkraan die uitermate geschikt is voor stout bieren, die minder schuim vereisen dan andere biersoorten. Om het tappen van gewoon bier nog eenvoudiger te maken, hebben we ook tapkranen met een compensator in ons assortiment. Deze flow control tapkranen maken het mogelijk om de snelheid van het tappen aan te passen. Naast de standaard tapkraan voor bier, hebben we ook tapkranen speciaal ontwikkeld voor het vullen van Pet flessen. Ook voor een koperen kraan kunt u bij ons terecht. Het belangrijkste is dat de tapkranen goed onderhouden worden. Hierdoor kunt u garanderen dat elk biertje goed getapt is.

Een tapkraan buiten gebruiken
Het is mogelijk om onze tapkranen buiten te gebruiken. Hierbij zijn er enkele belangrijke overwegingen waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat de tapkraan goed blijft functioneren. Omdat biertapkranen doorgaans voor binnenshuis gebruik zijn ontworpen, moet u deze beschermen tegen weersinvloeden. Plaats de tapkraan daarom onder een overkapping met een stevige en stabiele ondergrond. Bier drinkt ijskoud het lekkerst, houdt dit daarom op de juiste temperatuur door middel van een koeling. Let wanneer u een tapkraan buiten gebruikt extra goed op de hygiëne en schoonmaak.

Tapkranen van Tapclean
De installatie van biertapkranen is erg belangrijk en dit moet dan ook professioneel gedaan worden. Onze technische medewerkers hebben meer dan 25 jaar praktijkervaring opgebouwd en kunnen de tapkraan veilig voor u installeren. Tapclean is uw ideale partner voor tapkranen om een smaakvolle bier ervaring te creëren!