Snijplanken

Snijplanken voor de horecazaak
Snijplanken zijn een haast onmisbaar als het gaat om onderdelen van de keukenapparatuur in de horeca. Met een goede snijplank zorgt u voor een essentiële werkruimte voor het bereiden van ingrediënten voor gerechten. Er zijn diverse soorten snijplanken voor de horeca beschikbaar.

Veilige snijplanken
Horeca snijplanken die zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca om de veiligheid van medewerkers te waarborgen Een horeca snijplank uit het assortiment van Topclean is duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, wat ook geldt voor onze andere bar artikelen. Onze horeca snijplanken zijn bestand tegen slijtage en geschikt voor langdurig gebruik. Onze snijplank voor de horeca is ook hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Kleurcodering voor voedselveiligheid
Een belangrijk kenmerk van onze horeca snijplanken is de kleurcodering. Zo kunt u voedselkruisbesmetting voorkomen en de voedselveiligheid in uw horecazaak waarborgen. Elke verschillende kleur voor de horeca is toegewezen aan een specifiek voedseltype en door deze kleurcodering toe te passen kunt u ervoor zorgen dat u uw ingrediënten op de juiste manier scheidt. Bij ons kunt u altijd terecht voor deskundig advies.

Snijplankenset voor het gemak
Ons snijplankenset voor de horeca biedt efficiëntie en organisatie in uw keuken. Onze snijplank voor de professionele keuken bestaat uit diverse snijplanken in verschillende kleuren, zodat u gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende ingrediënten. U kunt efficiënt werken, aangezien u voorkomt dat u steeds dezelfde snijplank moet schoonmaken tijdens het bereidingsproces. Onze snijplankenset is een praktische investering voor een soepel verloop van al uw keukenactiviteiten.