Tapzuilen

Tapzuilen

Bij de inrichting van een horecagelegenheid, bouwt u misschien ook een bar? Als horecabedrijf schenkt u ook bier en een biertapinstallatie is dan nodig. Een biertapinstallatie wordt doorgaans in een bar gebouwd. Er zijn nogal wat onderdelen nodig voor een biertapinstallatie, zoals een bierkoeling, een barblad met eventueel éé
n of meerdere spoelbakken, koppelingen naar de bierfusten en alle achterliggende slangen en technische onderdelen. Het meest in het oog springende onderdeel van een biertapinstallatie, zijn de tapzuilen. Een tapzuil staat op het barblad gemonteerd en is meestal fraai vormgegeven in de stijl die u wenst. Hieruit tapt u het uiteindelijke biertje.

Een tapzuil te koop die aan uw wensen voldoet

Een tapzuil is letterlijk een zuil dat uit de barblad omhoog komt en waarop de tapkraan gemonteerd zit. U kunt kiezen voor een tapzuil met één, twee kranen tot soms wel zes of acht tapkranen. Door de tapzuil loopt de leiding waardoor het bier stroomt en die verbonden is met de tapkraan. Een tapzuil kan verschillende uiterlijke kenmerken hebben. Als er een tapzuil te koop staat, dan moet u kijken of het uiterlijk hiervan aansluit bij de look van uw horecazaak. Het is zelfs zo, dat de keuze voor een bepaalde tapzuil het uiterlijk van uw bar, café of restaurant veel kan beïnvloeden. U kunt gaan voor een bescheiden model, maar ook voor een pompeus model die echt goed opvalt.

Tapzuilen kopen kan bij Tapclean

Als u meerdere soorten bier schenkt, dan moet u meerdere soorten tapzuilen kopen. Meerdere tapzuilen op een rijtje staat ook erg mooi en imposant. Bovendien zorgt een goede tapzuil ervoor, dat u heel gemakkelijk een biertje tapt. U kunt uw tapzuilen kopen in de webshop van Tapclean. Wij weten alles over bar inrichtingen en kunnen u wanneer u dit wenst, voorzien van advies. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. Tevens hebben wij ook een eigen montageteam, die voor u de tapzuilen kan installeren.