Tapzuilen

Tapzuilen.

Bij de inrichting van een horecagelegenheid bouwt u misschien ook een bar, als horecabedrijf schenkt u bier, dan heeft u een biertapinstallatie nodig. Een biertapinstallatie wordt doorgaans in een bar gebouwd. Er zijn nogal wat onderdelen nodig voor een biertapinstallatie, zoals een bierkoeling, een barblad met eventueel één of meerdere spoelbakken, koppelingen naar de bierfusten en diverse noodzakeliijke slangen en andere technische onderdelen. Het meest in het oog springende onderdelen van een biertapinstallatie zijn de tapzuilen. Een tapzuil is op het barblad gemonteerd en is meestal fraai vormgegeven in de stijl die u wenst.

Een tapzuil kopen die aan uw wensen voldoet!

Een tapzuil is letterlijk een zuil dat uit de barblad omhoog komt en waarop de tapkraan gemonteerd zit. U kunt kiezen voor een tapzuil met één, twee tot soms wel zes of acht tapkranen. Door de tapzuil loopt de leiding waardoor het bier stroomt en die verbonden is met de tapkraan. Een tapzuil kan verschillende uiterlijke kenmerken hebben, u kunt zelf beoordelen of het uiterlijk hiervan aansluit bij de uitstraling van uw horecazaak. Het kan zelfs zo zijn dat de keuze voor een bepaalde tapzuil de uitstraling van uw bar, café of restaurant beïnvloed. U kunt gaan voor een bescheiden model, maar ook voor een bijzonder model die echt goed opvalt.

Tapzuilen kopen kan bij Tapclean.

U heeft meerdere tapzuilen nodig als u meerdere soorten bier schenkt. Meer tapzuilen op een rijtje staat ook erg mooi en imposant, bovendien zorgt een goede tapzuil ervoor dat u heel makkelijk een biertje tapt. U kunt uw tapzuilen kopen in de webshop van Tapclean. Wij weten alles over barinrichtingen en kunnen u wanneer u dit wenst, voorzien van advies. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. Tapclean heeft een eigen montageteam, die voor u de tapzuilen kan installeren.


Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen