Speedracks

Een speedrack om uw flessen drank op kwijt te kunnen.

Maakt u vaak cocktails in uw horecazaak? Dan heeft u van doen met veel verschillende soorten flessen alcoholische drank. De ene cocktail is de andere niet en als u veel soorten cocktails aanbiedt, dan heeft u ook veel flessen drank nodig. Een cocktail maken moet snel gebeuren, dus de flessen drank moeten altijd in de buurt staan. U moet gemakkelijk bij de juiste fles kunnen komen en deze na gebruik weer gemakkelijk kwijt kunnen. Alle flessen door elkaar op de bar laten staan is niet handig. Het vergt onnodig veel ruimte en het overzicht ontbreekt. Hang daarom een speedrack op, zodat u uw flessen netjes gesorteerd aan de wand hangt.

Welke soort speedracks wilt u gebruiken?

Speedracks zijn opbergrekken voor aan de wand of aan een bar, om flessen in te bewaren. Door de hoge rand plaatst u hier gemakkelijk een fles in en haalt u de fles er ook snel weer uit. Een gedeelte van de fles blijft zichtbaar, waardoor u in één oogopslag ziet welke fles u moet pakken. Bij Tapclean kunt u speedracks bestellen in diverse afmetingen. Wij hebben speedracks voor 6, 8 of 10 flessen. De speedracks zijn gemaakt van stevig RVS, hierdoor kunnen ze tegen een stootje en zijn ze in staat om het gewicht van veel flessen te dragen. Het RVS zorgt er ook voor dat uw speedrack gemakkelijk te reinigen is, hierdoor blijft deze hygiënisch schoon.

Een speedrack kopen bij Tapclean.

Gaat u een speedrack kopen, dan koopt u niet alleen een erg handig wandrek voor uw flessen. Een speedrack gevuld met flessen ziet er ook stijlvol uit. De speedrack is gemakkelijk te monteren, de gaten zijn al voorgeboord. U hoeft zelf enkel nog maar schroeven of haken op de juiste afstand in de muur te plaatsen. U kunt de speedrack kopen in onze webshop. Maak gebruik van één van onze beveiligde betaalmethodes en uw speedrack wordt binnen een week bij u afgeleverd.