Speedracks

Het voordeel van een goede speedrack
Een speedrack is een essentieel hulpmiddel in een horecazaak waar regelmatig cocktails worden bereid. Als horecaondernemer met een divers assortiment aan alcoholische dranken, is het belangrijk om snel toegang te hebben tot de juiste fles. Lees hier wat de belangrijkste voordelen van een goede speedrack zijn.

Ruimtebesparing
Er kan een hoop barruimte worden bespaard door het monteren van een speedrack. Zo kunnen bartenders eenvoudig en snel de benodigde flessen vinden. Na gebruik kunnen de flessen ook weer gemakkelijk bewaard worden. U kunt ook de schoonmaaktijd minimaliseren. De flessen staan niet op het werkoppervlak, waardoor de kans op lekken en morsen verkleind wordt. Wij verkopen bij Tapclean de beste kwaliteit bar artikelen, met een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

Overzichtelijk
In een bar is het niet praktisch als alle flessen door elkaar staan. Door een speedrack in de bar op te hangen aan de muur, kunnen de flessen drank netjes en overzichtelijk gesorteerd worden. De bartender kan efficiënter werken en klanten sneller bedienen.

Veilig
Door een speedrack te monteren aan de muur om flessen op te hangen minimaliseert u het risico op ongelukken of omvallende flessen. Uw flessen drank blijven in onze speedrack veilig op hun plaats. Dit bevordert de veiligheid van het personeel en van de klanten.

Stijlvolle uitstraling
Een georganiseerd speedrack kan beschouwd worden als een sfeervolle en decoratieve toevoeging aan de bar. Onze speedrack geeft een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat uw flessen drank op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen