Glazenspoelers

Maak uw glazen beter en sneller schoon met een glazenspoeler voor de horeca.
Een glazenspoeler voor de horeca is een apparaat dat specifiek ontworpen is voor het reinigen van een grote hoeveelheid glazen, dat is wat u in de horeca continu doet. Alle glazen die terugkomen van klanten moeten grondig gereinigd worden voordat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. Het apparaat verwijdert allerlei aanslag, zoals vet, oude dranken, lippenstift en speeksel. Deze glazenspoelers werken zonder elektriciteit, maar garanderen wel een bijzonder goede hygiëne voor een perfect smakend biertje. Daarnaast bespaart u met een horecaglazenspoeler ook water, tijd en bierglasreiniger. Tapclean is dé winkel voor het aanschaffen van uw glazenspoeler.

Ons aanbod glazenspoelers voor de horeca.
Wij verkopen drie soorten glazenspoelers van een hoge kwaliteit, namelijk van Spoelboy, Delfin en Eilfix. Daarnaast leveren wij ook onderdelen van deze glazenspoelers die u afzonderlijk kunt vervangen en reinigen. Elke glazenspoeler heeft een bassin met daarin water en een reinigingsmiddel, in het bassin bevindt zich een borstel. U beweegt uw glas een aantal keren over de borstel, spoelt hem na met de spoelstaaf en uw glas is klaar voor gebruik. Een glazenspoeler is kleiner dan een spoelbak met borstels, dat is als u een kleine bar heeft bijzonder handig. Spoelboy levert zelfs portable glazenspoelers die u eenvoudig meeneemt van de ene naar de andere plek.

Koop uw glazenspoeler bij Tapclean.
Bent u geïnteresseerd in ons assortiment glazenspoelers, dan plaatst u eenvoudig een bestelling in onze webshop. U kunt ook uw glazenspoeler voor de horeca kopen in onze winkel in De Rijp. Twijfelt u nog over uw aankoop, dan staan onze deskundige medewerkers in de winkel en bij de klantenservice voor u klaar met raad en advies. Zo weet u zeker dat u de beste aankoop doet. Vergeet ook niet onze artikelen in de opruiming te bekijken, voor interessante aanbiedingen.