Glazenspoelers

Maak uw glazen beter en sneller schoon met een glazenspoeler voor de horeca
Een glazenspoeler voor de horeca is een apparaat dat specifiek ontworpen is voor het reinigen van een grote hoeveelheid glazen. Dat is uiteraard wat u in de horeca continu doet. Alle glazen die terugkomen van klanten moeten grondig gereinigd worden voordat ze weer opnieuw kunnen worden gebruikt. Het apparaat verwijdert allerlei aanslag, zoals vet, oude dranken, lippenstift en speeksel. Deze glazenspoelers werken zonder elektriciteit, maar garanderen wel een bijzonder goede hygiëne en een perfect smakend biertje. Daarnaast bespaart u met een horeca glazenspoeler ook water, tijd en bierglasreiniger. Tapclean is dé winkel voor het aanschaffen van uw glazenspoeler.

Ons glazenspoeler voor de horeca aanbod
Wij verkopen drie soorten kwalitatieve glazenspoelers, namelijk van Spoelboy, Delfin en Eilfix. Daarbij vindt u ook de onderdelen die bij de glazenspoelers horen en die u afzonderlijk kunt vervangen en reinigen. Elke glazenspoeler heeft een bassin met daarin water en een reinigingsmiddel. Daarin bevindt zich een borstel. U beweegt uw glas een aantal keren over de borstel, spoelt hem na met de spoelstaaf en uw glas is klaar. Een glazenspoeler is kleiner dan een spoelbak met borstels en dat is als u een kleine bar heeft bijzonder handig. Spoelboy levert zelfs portable glazenspoelers die u dus gemakkelijk meeneemt van de ene naar de andere plaats.

Koop uw glazenspoeler bij ons
Bent u geïnteresseerd in ons assortiment glazenspoelers, dan plaatst u gemakkelijk een bestelling in onze webshop. U kunt ook uw glazenspoeler voor de horeca kopen bij onze winkel in De Rijp. Twijfelt u nog over uw aankoop, dan staan onze deskundige medewerkers in de winkel en de klantenservice voor u klaar met raad en advies. Zo weet u zeker dat u de beste aankoop doet. Vergeet dan niet ook onze artikelen in de opruiming te bekijken, voor een mooie deal.