Non Drips

Schenk altijd de juiste hoeveelheid met Non Drips.

Als u cocktails maakt of bepaalde drankjes schenkt uit een fles, dan is het lastig om ieder glas te vullen met de juiste hoeveelheid. Soms schenkt u te veel en soms te weinig. Daarom kunt u als bar, café of een andere horecazaak, die dranken schenkt, niet zonder Non Drips. Non Drips zijn maar kleine onderdelen van een bar inventaris, maar wel erg belangrijk om als horecazaak veel geld mee te besparen. U houdt namelijk een veel betere controle over de hoeveelheden die worden geschonken. Als er vier of vijf glazen uit een fles gehaald kunnen worden, dan lukt dit met behulp van Non Drips zeker, terwijl dit niet zeker is als u dit handmatig doet.

Hoe werkt een Non Drip?

Een Non Drip werkt vrijwel altijd samen met een flessenhouder of wandbeugel. De Non Drip plaatst u op de fles en de fles gaat op de kop in de flessenhouder. Door het glas eenvoudig tegen de Non Drip te houden, krijgt u de exacte benodigde hoeveelheid drank in het glas. Ideaal als u bijvoorbeeld cocktails maakt en nauwkeurig afgepaste hoeveelheden nodig heeft. Omdat u voor een Non Drip ook een flessenbeugel nodig heeft voor uw flessen, heeft u ook direct een goed overzicht over uw flessen. Er zijn flessenhouders te koop voor meerdere flessen. Let ook op de verschillende soorten Non Drips die u kunt aanschaffen. Op iedere Non Drip is de afgemeten hoeveelheid af te lezen.

Non Drips kopen kan bij Tapclean.

Non Drips in combinatie met flessenhouders zijn onmisbaar als u een bar of café heeft. Met Non Drips schenkt u altijd de juiste hoeveelheid in een glas en maakt u de lekkerste cocktails. U kunt Non Drips kopen bij Tapclean. Alles wat u zoekt voor een bar of voor een biertap, kunt u bij ons vinden. Niet alleen als horecazaak, ook als particulier kunt u bij ons bestellen. Dit kan heel eenvoudig in onze webshop. Na bestelling ontvangt u uw Non Drips binnen 2 tot 4 dagen. Ook de bijbehorende flessenhouders kunt u online in de webshop bestellen. Wij hebben keuze uit diverse soorten flessenhouders.