Non Drips

Uw onderneming schoon houden met non drips
Een professionele en nette uitstraling is voor elke kleine en grote horecaonderneming en zowel de beginnende als ervaren horecaondernemer essentieel. Dit maakt het belangrijk om het risico van morsen en lekken te minimaliseren. Non drips in de horeca bieden een geweldige oplossing om uw onderneming schoon te houden.

Wat zijn non drips?
Non drips zijn speciale schenkdoppen die zijn ontworpen om morsen en druppelen tijdens het uitschenken te voorkomen. Onze non drips passen op verschillende soorten flessen, waaronder drankflessen en sausflessen. Non drips zijn populair in de horeca-branche vanwege hun efficiëntie en hygiënische voordelen.

Een schoner bedrijf
Met onze non drips kunt u morsen en druppelen tijdens het schenken van drankjes verkleinen. Dit betekent dat de bar, tafels en vloeren langer schoon blijven. Op den duur zal dit bijdragen aan een professionele uitstraling van uw horecazaak en zal een aangename omgeving voor uw gasten worden gecreëerd. Een schoner bedrijf dankzij onze non drips in de horeca vermindert ook het risico op uitglijden en vallen. Bij ons kunt u deskundig advies verwachten.

Waarom kiezen voor non drips?
Ten eerste zorgen non drips ervoor dat morsen en druppelen tijdens het uitschenken vermindert, waardoor uw bar schoon blijft en de uitstraling en sfeer van uw zaak georganiseerd blijft. Daarnaast dragen onze non drips bij aan een efficiënte werkomgeving, waarbij uw personeel optimaal kan schenken om verspilling te voorkomen. Het gebruik van onze non drips kan overigens de klantenservice door snellere service en consistente kwaliteit flink verbeteren.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen