Cocktailshaker

Cocktail shaker
Wat is een cocktail maker zonder een goede cocktail shaker? Met behulp van de beste cocktail shaker wordt het maken van een cocktail een stuk makkelijker. Zo garandeert u uw gasten alleen de beste smaken en aroma’s. Naast dat het belangrijk is om een goede kwaliteit shaker te hebben, wil het oog ook wat. Vaak staat uw personeel immers achter een bar die zichtbaar is voor de bezoekers. Wanneer al uw gasten zien met wat voor passie en kwaliteit een cocktail wordt gemaakt, zijn ze nog sneller geneigd om deze zelf uit te testen.

Ons ruime assortiment aan cocktail shakers
Op onze webshop vindt u alles wat u maar nodig heeft voor achter de bar. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een cocktail maatbeker, een cocktailshaker of een zeefje, bij ons vindt u het allemaal. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de Bosten shaker Glass 451 cc, de glazen cocktail shaker in ons assortiment. Deze is een grote favoriet onder de vakmensen, aangezien het licht van gewicht is en je door het glas kan kijken hoe de kleur of samenstelling van de cocktail eruit ziet.

Mocht dit niet zijn waar u naar op zoek bent voor uw horecagelegenheid? Dan hebben we ook andere professionele cocktailshakers in ons assortiment. Een andere favoriet is bijvoorbeeld de cocktail shaker in goud. De oude shaker matcht past geweldig bij het ‘hotel chique’ interieur wat steeds meer terug komt in restaurants en horecagelegenheden. Deze variant is ook beschikbaar in koper, zwart en zilver.

Onze speciale cocktail sets
Voor alle kleine horecagelegenheden die de wereld van de cocktails willen induiken hebben we een handige cocktail box beschikbaar. In deze box vindt u alles wat u in het begin nodig heeft om heerlijke cocktails te maken. Denk bijvoorbeeld aan de Boston RVS Cocktailshaker, strainer, mixglas, jigger, muddler en barlepel.

Een kwalitatieve service staat bij ons voorop
Bij ons staat kwaliteit niet alleen voorop in onze producten, maar ook in onze service. Onze webshop is zo duidelijk mogelijk ontworpen om het winkelen naar de beste cocktail tools, waaronder een cocktail shaker, zo makkelijk mogelijk te maken. Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren. Naast onze uitgebreide webshop, bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in de Rijp.
Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen