Compensatorkranen

Compensatorkraan
Compensatorkranen zijn de ideale tapkraan voor uw horeca-onderneming. De compensatorkraan geeft u namelijk de mogelijkheid om met veel precisie het perfecte biertje te tappen. U kunt de snelheid van het tappen uit de biertap met behulp van de compensatorkraan nauwkeuriger regelen. Zo kunt u overmatige schuimvorming voorkomen en zorgt u ervoor dat uw gast een goed getapt glas bier ontvangt.

Compensatorkraan biertap
De compensatorkranen hebben een ingebouwd mechanisme dat de hoeveelheid schuim tijdens het tappen reguleert. Dit is van cruciaal belang voor het serveren van bier met de juiste balans tussen bier en schuim, wat de presentatie én de smaak van het bier verbetert. Een compensatorkraan op uw biertap kan, door de gecontroleerde bierstroom, helpen tegen verspilling van bier en kan overmatige schuimvorming verminderen. Dit komt ten goede van de kwaliteit van het bier, maar bespaart ook overbodige kosten.

Een kraan met compensator installeren
Het is belangrijk dat de compensatorkraan goed op de biertap wordt geïnstalleerd. Ook het onderhouden van de kraan met compensator is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat deze goed blijft functioneren en de gewenste resultaten oplevert. Wanneer u een compensatorkraan koopt bij Tapclean, zullen wij deze installeren en onderhouden. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u bij ons terecht. Onze technische medewerkers hebben vele jaren praktijkervaring en kunnen u adviseren met hun uitgebreide kennis.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen