Biertap

Biertap nodig? Ons assortiment biedt voor iedereen wat wils
Of u nu de eigenaar bent van een horeca gelegenheid, of u bent een particulier die van een biertje houdt, in het assortiment van Tapclean vindt u vast een biertap voor u. Biertaps in de horeca moeten groter zijn en een hoger volume koud bier kunnen serveren. Deze zijn ook permanent, zwaar en dus minder gemakkelijk te verplaatsen. Dat hoeft ook niet, want de bar is op die manier ingericht. Biertaps voor particulieren moeten juist klein en mobiel zijn. Ze hoeven niet zoveel bier per uur te kunnen schenken, maar het is wel belangrijk dat ze snel op temperatuur zijn en gemakkelijk te installeren zijn. Tapclean heeft het allemaal, dus kom kijken in onze (web)winkel.

Voor iedereen een biertap
Er zijn verschillende soorten biertaps te krijgen en wilt u bij ons een biertap bestellen, dan wordt u niet teleurgesteld. We hebben biertaps met droogkoelers, biertaps met waterkoelers, biertaps met een koelkast, verscheidene sets met accessoires en bijbehoren, mobiele biertaps en fustenkoelers. Het is altijd verstandig om contact op te nemen met onze klantenservice, want zij kunnen u exact adviseren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw behoeften. Naast het aanbieden van een groot assortiment biertaps, zijn we er ook om deze te installeren en te onderhouden voor u. Bij Tapclean kunt u dus terecht voor alles wat met biertaps, onderdelen en bar aankleding te maken heeft.

Bezoek onze winkel in De Rijp
We hebben een uitgebreide webwinkel met een groot aantal producten. Bekijkt u deze het liefste eerst zelf, dan gaat u naar onze winkel in De Rijp. Daar bespreekt u al uw vragen met onze medewerkers en kunt u ook een biertap kopen die u gezien heeft..