Biertapkraan onderdelen

Biertap kraan onderdelen
Een biertap kraan is een essentieel onderdeel van elk biersysteem. De kraan reguleert de bierstroom zodat deze eenvoudig van het vat naar het glas gaat. Om deze biertap kraan optimaal te laten werken, bestaat deze uit verschillende onderdelen. Tapclean is dé leverancier van hoogwaardige bierkraan onderdelen. Bij Tapclean garanderen we dan ook dat de onderdelen bestand zijn tegen langdurig gebruik en slijtage. De onderdelen zijn gemakkelijk te onderhouden, waardoor u deze minder vaak hoeft te vervangen.

Onderdelen voor een biertap kraan van Tapclean
Bij Tapclean bieden we aansluitmateriaal, afstandshulzen en diverse andere onderdelen voor een biertap kraan. Met aansluitmateriaal bedoelen we onder andere afsluitringen, moeren en kraanverlengingen. Een afstandshuls geeft u de mogelijkheid om de schroefdraad van de bierkraan te verbergen. De maat van deze huls is afhankelijk van de afstand tussen de kraan en de tapzuil. Ons assortiment met onderdelen voor de bierkraan is compleet door diversen zoals uitlooppijpen, stiften voor greep en regelaars. Bij Tapclean vindt u alles wat u nodig heeft voor een complete biertap.

Onze uitgebreide selectie van losse onderdelen voor de biertap kraan maakt het mogelijk om ontbrekende of versleten componenten eenvoudig te vervangen. Weet u niet zeker welk onderdeel u nodig heeft voor uw bierkraan? Neem contact op of kom langs in onze winkel in De Rijp.