Snelschenkers

De productiviteit doen stijgen in uw horecazaak met snelschenkers
Snelschenkers zijn een waardevolle toevoeging aan vrijwel elke horecazaak. U kunt het schenkproces versnellen, de nauwkeurigheid vergroten en zo uiteindelijk ook de productiviteit verhogen. Er zijn echter diverse redenen om te investeren in snelschenkers om de productiviteit in uw horecaonderneming te doen stijgen.

Wat zijn snelschenkers?
Als ondernemer van een horecabedrijf weet u vast al dat het belangrijk is om bedrijfsprocessen zo gestroomlijnd te laten lopen. Hoe efficiënter het proces, des te meer voordelen. Eén van de tools om dit te bereiken in uw horecazaak is door middel van onze snelschenkers. Met onze schenker kunt u het schenkproces versnellen en de nauwkeurigheid vergroten, wat onze snelschenkers tegenwoordig haast onmisbaar maakt in de horeca-industrie. Een snelschenker wordt ook wel een uitgieter, speed pourer of een free pourer genoemd.

Sneller en nauwkeuriger schenken
Onze snelschenkers zijn speciaal ontworpen om het schenkproces flink te versnellen en om de nauwkeurigheid te vergroten. U kunt een schenker of uitgieter vaak vinden in bars, restaurants en andere horecagelegenheden waar snelheid en efficiëntie van uiterst belang zijn. Door in staat te zijn om drankjes sneller en gelijkmatiger te schenken, kunt u kostbare tijd besparen en uw bedieningstijd verkorten.

Optimale kostenbeheersing
Nog één van de voordelen van onze snelschenkers is dat de consistente stroom van vloeistof. Hierdoor kunnen bartenders de gewenste hoeveelheid drank nauwkeurig schenken, wat verspilling voorkomt bij onder andere het bereiden van cocktails en het schenken van drankjes waarbij de verhoudingen belangrijk zijn.

Verhoogde klanttevredenheid
Het gebruik van onze snelschenkers kan tot een verhoogde klanttevredenheid in uw horecazaak leiden. Aangezien uw bartenders drankjes sneller kunnen schenken, worden wachttijden aanzienlijk verkort. Uw gasten worden dus efficiënter bediend, wat bijdraagt aan een positieve klantbeleving en een verhoogde klanttevredenheid.

Diverse mogelijkheden
Bij Tapclean verkopen we verschillende soorten speed pourers van topkwaliteit die in diverse formaten en stroomsnelheden komen. Welke schenker of uitgieter u moet kopen, is afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Het is belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve snelschenkers die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Zo kunt u de snelschenkers langdurig en hygiënisch gebruiken in uw horecazaak.

De essentiële barmaterialen voor u horecazaak
Bent u horecaondernemer en eigenaar van een leuke tent of bar? Dan dient u te beschikken over de juiste barmaterialen. Deze essentiële accessoires helpen bij het efficiënt uitvoeren van de taken van uw barmedewerkers. Er zijn echter diverse barmaterialen die essentieel zijn voor elke horecazaak.

Soorten barmaterialen
De barmaterialen die we bij Tapclean verkopen omvatten een breed scala aan topkwaliteit producten die uw barmedewerkers kunnen ondersteunen bij het bereiden en serveren van drankjes aan de bar. Denk aan barlepels, cocktailshakers, maatbekers, zeven en dergelijke. Onze experts geven u graag deskundig advies.

Barmaterialen voor efficiëntie
Met onze topkwaliteit barmaterialen kunt u de taken van uw barmedewerkers efficiënter uitvoeren. Met onze cocktailshaker kunt u snel en makkelijk lekkere drankjes op vakkundige wijze mengen, terwijl onze maatbeker helpt bij het nauwkeurig afmeten van ingrediënten. Deze belangrijke materialen dragen allemaal bij aan een hoogwaardige presentatie en extra veiligheid.


Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen