Verzending & retour

Aandachtspunten voor de verzending van de door u bestelde goederen.

Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag verzonden.
De levertertijd, van de door u bestelde goederen, is 2 tot 4 werkdagen.
Wij proberen u bestelling zo snel mogelijk te verwerken.

Verzendkosten voor een pakket, binnen Nederland, zijn minimaal Euro 6,04 iexclusief btw, voor een brievenbusverzending.
Vervolgens zijn de verzendkosten, binnen Nederland, afhankelijk van het gewicht van het pakket, vanaf Euro 10,99 iexclusief btw.
De verzendkosten voor een pakket naar België bedragen minimaal Euro 16,49 exclusief btw

Over het algemeen zijn onze producten direct uit voorraad leverbaar. Wij informeren u direct als een product uitverkocht is of niet meer leverbaar.

Wij verzenden kleine pakketten via Post.nl.
Grotere apparatuur, bijvoorbeeld een biertap, behoeft meer aandacht aan de kwaliteit van de verpakking en de verzending. Wij versturen dit soort pakketten via Transmission, afhankelijk van de hoeveelheid te verzenden pakketten minimaal 1x per week.
Het tarief van de verzending ontvangt u tijdens het bestelproces.

Indien u schade constateert bij de ontvangst van uw goederen dan verzoeken wij u dit meteen te melden aan de bezorger, laat de bezorger hier een notitie van maken!
Schade dient u binnen 12 uur aan Tapclean te melden, via een e-mail, met een toelichting voorzien van foto's van de beschadigde doos en van het artikel.
Wij hanteren hiervoor de AVG regels.

Verzendkosten zijn bij ons niet opgenomen in de verkoopprijs, u krijgt de beste prijs voor onze artikelen. Wij rekenen de verzendkosten die bij het door u aangeschafte artikel hoort, zo betaald u altijd de laagste prijs! Natuurlijk leveren we ook de beste service!
Voor landen buiten Nederland kunt u een prijsopgave opvragen voor de verzendkosten. U ontvangt automatisch een prijsopgave voor de verzending als u het land kunt kiezen in het bestelproces, het pakket moet dan wel boven de 23 kg wegen.

Wilt u een artikel retour sturen vraag dan bij Tapclean, via de mail, een retourformulier aan (tap@tapclean.nl).
Onze retourtermijn bedraagt 21 dagen na aankoop, uiteraard kunnen we artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn niet retour nemen. Goederen die klantspecifiek besteld zijn worden ook niet retour genomen. De restocking fee na het overschrijden van de retourtermijn is 35% (in overleg).