Verzending & retour

Aandachtspunten voor de verzending van de door u bestelde goederen.

Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag verzonden.

De levertermijn is 2 tot 4 werkdagen.

Wij proberen u bestelling zo snel mogelijk te verwerken.

Verzendkosten zijn vanaf Euro 5,49 exclusief btw, Euro 6,03 inclusief btw, voor een brievenbusverzending.
Verder zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht, vanaf Euro 8,99 exclusief btw.

Over het algemeen zijn onze producten direct uit voorraad leverbaar, het gebeurt soms wel eens dat een product uitverkocht of niet meer leverbaar is, hier brengen wij u dan direct van op de hoogte.

Wij verzenden kleine pakketten via Post.nl.

Grotere apparatuur, bijvoorbeeld een biertap, behoeft meer aandacht aan de kwaliteit van de verpakking en de verzending. Wij versturen dit soort pakketten via Transmission, afhankelijk van de hoeveelheid pakketten minimaal 1x per week.

Het tarief van de verzending ontvangt u tijdens het bestelproces.

Indien u schade constateert bij de ontvangst van uw goederen dan verzoeken wij u dit meteen te melden aan de bezorger, laat de bezorger hier een notitie van maken!

Schade dient u binnen 12 uur aan Tapclean te melden, via een e-mail met een toelichting voorzien van foto's van de beschadigde doos en van het artikel.

Wij hanteren hiervoor de AVG regels.

Verzendkosten zijn bij ons niet opgenomen in de verkoopprijs, u krijgt de beste prijs voor onze artikelen en wij rekenen de verzendkosten die bij het door u aangeschafte artikel hoort, zo betaald u altijd de laagste prijs! Natuurlijk leveren we ook de beste service.

Wilt u een artikel retour sturen vraag dan bij Tapclean, via de mail, een retourformulier aan (info@tapclean.nl).

Onze retourtermijn is 30 dagen na aankoop, uiteraard kunnen we artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn niet retour nemen. Goederen die klantspecifiek besteld zijn worden ook niet retour genomen. De restocking fee na het overschrijden van de retourtermijn is 35% (in overleg).

Voor landen buiten Nederland kunt u een prijsopgave opvragen voor de verzendkosten, of als u het land wel kunt kiezen in het bestelproces dan ontvangt u een prijsopgave voor de verzending als het pakket boven de 23 kg weegt.