Ice Tools

De juiste ijsemmer uitkiezen voor uw project
Een IJsemmer is een essentieel onderdeel voor het serveren van ijskoude drankjes en het koel houden van uw ijsblokjes. Het maakt niet uit of u een horecaondernemer bent met een kleine of een grote bar, met de juiste ijsemmer bent u beter in staat om uw gasten met verfrissende drankjes te verwennen. Het kiezen van de juiste ijsblok emmer is van groot belang, maar er komt van alles kijken bij het kopen van ijsemmers. Wij begeleiden u bij het kopen van de ideale ijsemmer voor uw project.

Het doel van een ijsemmer
Het doel van een ijsemmer is om ijsblokjes op een efficiënte manier te bewaren en te serveren voor een aangename ijservaring. Een ijsemmer zorgt ervoor dat uw ijsblokjes langdurig koud bewaard blijven, om voldoende ijs bij de hand te hebben voor uw koude drankjes. Een ijsblok emmer biedt ook een handige manier om ijsblokjes te doseren en te serveren dankzij bijgeleverde accessoires als een ijstang, ijslepel of een ijsschep, ijspriem of ijsprikker. Bij Tapclean kunt u de beste bar artikelen vinden. Neem eens een kijkje in ons aanbod voor hoogwaardig kwaliteit bar artikelen.

Soorten ijsemmers
Er zijn verschillende soorten ijsemmers beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Een populaire keuze voor drukke horecagelegenheden of feesten met veel gasten is de grote ijsemmer, die voldoende ruimte biedt om grote hoeveelheden ijsblokjes te bewaren. We kennen ook de dubbelwandige ijsemmer met deksel, een uitstekende optie voor het langduriger koud houden van uw ijs. Het deksel van een ijsemmer dubbelwandig zorgt voor het behoud van de kou in de ijsemmer en voorkomt dat warme lucht naar binnen komt. De dubbelwandige ijsemmer met deksel is handig bij buitenevenementen of tijdens warme zomerdagen. Een andere variant is de ijsemmer met tang, die wordt geleverd met een handige ijstang of een ijsschep om ijsblokjes uit de emmer te halen. De mogelijkheden zijn bij ons uitgebreid, dus er is in ons assortiment altijd een geschikte ijsklontjes emmer beschikbaar voor uw specifiek project.

Kies ook de juiste accessoires
Bij het kiezen van de juiste ijsblok emmer voor uw project is het ook belangrijk om de bijpassende accessoires te selecteren. Een essentiële accessoire die onmisbaar is, is de ijslepel. Vooral een professionele ijslepel stelt u in staat om zonder te veel moeite perfecte ijsbollen te scheppen voor een professionele uitstraling. Onze ijsschep is een handig hulpmiddel om ijsblokjes nauwkeurig te portioneren. Kies uit een kleine ijsschep voor individuele porties, een grote ijsschep voor grotere porties of een professionele ijsschep voor professioneel gebruik. Voor het losmaken en serveren van blokjes ijs zijn onzer ijspriem en ijsprikkers handig. Met de ijspriem kunt u ijsblokjes boren en breken, terwijl u ijsprikkers kunt gebruiken om individuele ijsblokjes op te pakken en te plaatsen. Door de juiste accessoires te kiezen, kunt u het maximale uit uw ijsemmer halen en het serveren van ijs een fluitje van een cent maken.

Ijsemmer kopen: waarop letten?
Bij het kopen van een ijsklontjes emmer zijn er enkele belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden. Denk ten eerste aan het formaat van de ijsemmer. Wel formaat u moet kopen is afhankelijk van de hoeveelheid ijsblokjes die u wilt bewaren. Onze experts voorzien u graag van professioneel advies bij het kiezen van een ijsemmer. Nog een punt om op te letten bij het kopen van ijsemmers is de kwaliteit en de duurzaamheid van de ijsemmer. Kies voor een kleine of grote ijsemmer van stevig materiaal dat bestand is tegen veelvuldig gebruik. Het is ook belangrijk dat de emmer gemakkelijk schoon te maken is en dat u alle bijgeleverde accessoires ook krijgt. U kunt als horecaondernemer of enthousiaste thuis-kok ook kiezen voor de aanschaf van ons professioneel gereedschap, waaronder een professionele ijsschep of een professionele ijslepel.

Kies de juiste ijsemmer voor uw project
Bij het kiezen van de juiste ijsklontjes emmer is het belangrijk om uw behoeften en voorkeuren in kaart te brengen. Bepaal welk formaat ijsemmer u nodig hebt voor uw specifiek project en neem een kijkje naar zaken als de kwaliteit van de ijsemmer, de bijgeleverde accessoires en het doel waarvoor u de ijsemmer wilt gebruiken. Of u nu een grote ijsemmer wilt kopen voor evenementen of liever kiest voor een compacte ijsklontjes emmer voor thuisgebruik, er is een breed scala aan mogelijkheden beschikbaar als het om ijsemmers gaat. Investeer daarnaast in ons professioneel gereedschap om uw ijscreaties tot een hoger niveau te tillen. Met de juiste ijsemmer en accessoires kunt u genieten van koele en verfrissende drankjes.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen