Glazenspoelborstels

Snel uw glazen schoon met een glazenspoelborstel
Als u een horecagelegenheid heeft, een kantine of clubhuis of een andere gelegenheid waar dranken worden geserveerd, dan is een glazenspoelborstel voor uw personeel een echte uitkomst. In plaats van elk glas individueel te moeten reinigen, doen ze dat in een paar seconden met de borstel. De borstel hoort thuis in uw spoelbak waarin als het goed is water staat dat circuleert. Deze wordt er met zuignappen in aangebracht en kan dus niet bewegen. Het enige wat uw personeel dan nog moet doen is het glas een aantal keren op en neer bewegen over de spoelborstel en deze is schoon en klaar voor de volgende klant.

Ons glazenspoelborstel assortiment
Bij Tapclean vindt u een indrukwekkend assortiment met glazenspoelborstels. U kunt kiezen voor twee-, drie- of vijf borstels tegelijkertijd en deze hebben ook verschillende hoogtes. Dat is weer afhankelijk van het soort glazen dat u gebruikt in uw bar. Bij ons kunt u al een spoelborstel voor glazen bestellen voor een hele lage prijs en dat zal uw personeel zeker op prijs stellen. Vergeet niet dat uw glazen ook regelmatig grondig gereinigd moeten worden en dat ook de glazenspoelborstels af en toe een schoonmaakbeurt nodig hebben.

Koop uw borstel bij Tapclean
Wilt u investeren in een glazenborstel, dan zijn wij de winkel voor u. Bij ons kunt u een glazenspoelborstel kopen die exact aansluit bij wat u nodig heeft. We hebben ook een groot assortiment met andere producten op het gebied van barhygiëne, bar aankleding en leidingmaterialen. Ook voor spoelbakken en lakbladen kunt u bij ons terecht. Twijfelt u nog, dan kunt u altijd onze winkel in De Rijp bezoeken of met een medewerker bij onze klantenservice spreken. Daar vindt u alle antwoorden die u nodig heeft en krijgt u deskundig advies op maat.