Glazenspoelborstels

Snel uw glazen schoon met een glazenspoelborstel.
Als u een horecagelegenheid heeft, een kantine, clubhuis of een andere gelegenheid waar dranken worden geserveerd, dan is een glazenspoelborstel voor uw personeel een echte uitkomst. In plaats van elk glas individueel te moeten reinigen, doen ze dat in een paar seconden met de borstel. De borstel hoort thuis in uw spoelbak waarin, als het goed is, water staat dat circuleert. De glazenspoelborstel wordt met zuignappen in de spoelbak aangebracht en kan dus niet bewegen. Het enige wat uw personeel nog moet doen is het glas een aantal keren op en neer bewegen over de spoelborstel en het glas is schoon en gereed voor de volgende klant.

Ons assortiment glazenspoelborstels.
Bij Tapclean vindt u een indrukwekkend assortiment glazenspoelborstels. U kunt kiezen voor twee-, drie- of vijf borstels. De glazenspoelborstels hebben ook verschillende hoogtes, de keuze hangt af van het soort glazen dat u gebruikt in uw bar. Bij ons kunt u al een spoelborstel voor glazen bestellen voor een hele lage prijs, uw personeel zal het gebruik hiervan zeker op prijs stellen. Vergeet niet dat uw glazen ook regelmatig grondig gereinigd moeten worden en dat ook de glazenspoelborstels af en toe een schoonmaakbeurt nodig hebben.

Koop uw borstel bij Tapclean.
Wilt u investeren in een glazenborstel, dan zijn wij de winkel voor u. Bij ons kunt u een glazenspoelborstel kopen die exact aansluit bij wat u nodig heeft. Tapclean heeft ook een groot assortiment met andere producten op het gebied van barhygiëne, baraankleding en leidingmaterialen. Ook voor spoelbakken en lekbladen kunt u bij ons terecht. Twijfelt u nog, dan kunt u altijd onze winkel in De Rijp bezoeken of contact opnemen met een medewerker van onze klantenservice, op deze manier krijgt u antwoorden op uw vragen en een deskundig advies op maat.