Mobiele biertap kopen

Neem uw mobiele biertap overal mee naartoe.

Feestjes, festivals, sportwedstrijden of gewoon voor in de tuin, overal waar bier gedronken wordt komt een mobiele biertap van pas. U bent met een mobiele biertap zeer flexibel. Met een mobiele biertap tapt u, op een professionele wijze, een lekker koud biertje, zoals ook in een café of bar gedaan wordt. Een mobiele biertap komt ook goed van pas als u tijdelijk capaciteitsgebrek heeft en even moet bijspringen met een extra biertap. Een mobiele biertap kan verschillende modellen hebben, bijvoorbeeld op wieltjes om gemakkelijk te verrijden of een zogenaamd ´tafelmodel´ die u op een tafel of bar plaatst.

Welke soorten mobiele biertappen zijn er?

Hoewel mobiele biertappen gemakkelijker verplaatsbaar zijn, doen zij niet onder voor een professionele biertap in een café, bar of restaurant. Mobiele biertappen kunt u in verschillende uitvoeringen kopen, grofweg zijn er twee soorten, namelijk uitgevoerd met een droogkoeler of uitgevoerd met een waterkoeler. Voor een mobiele biertap wordt over het algemeen een droogkoeler gekozen. U sluit het biervat aan op de spiralen van de koeler en de spiralen worden aangesloten op de mobiele biertap. De spiralen zorgen ervoor dat het biervat goed gekoeld wordt en u een professioneel biertje kunt tappen. Heeft u voldoende ruimte, dan kunt ook kiezen voor een waterkoeler, alleen dan bent u wel minder mobiel.

Uw mobiele biertap kopen kan bij Tapclean.

Heeft u behoefte aan een mobiele biertap? Als u professioneel bier wilt tappen, ga dan niet voor de goedkope merken die aangeboden worden. U kunt een professionele mobiele biertap kopen in de webshop van Tapclean. Bekijk in de webshop het aanbod mobiele biertappen en kies het model dat het meest geschikt is in uw situatie. Ook complete systemen waarbij u het biervat verborgen opbergt kunt u bij ons aanschaffen. Wilt u voor het bestellen toch nog advies of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.