Wijnkoelers

De wijnervaring van uw gasten optimaliseren met wijnkoelers
Een goede horecaondernemer begrijpt wat het belang is van het serveren van wijnen op de juiste temperatuur. De wijnervaring voor de gast is namelijk vele malen fantastischer als er gebruik wordt gemaakt van een wijnkoeler of een champagne koeler om uw wijnen op de juiste temperatuur te houden en te presenteren in uw horecaonderneming.

Wijnkoeler voor de juiste temperatuur
Een van de belangrijkste functies van een wijnkoeler is het op de perfecte temperatuur houden van de flessen uit uw wijnassortiment. Elke soort wijn heeft namelijk zijn eigen ideale serveertemperatuur, wat het belang van de aanschaf van een goede wijnkoeler versterkt. Met een topkwaliteit wijn of champagne koeler uit het aanbod van Tapclean kunt u uw wijnen koel en fris houden, waardoor de smaken en aroma’s van uw drankjes tot hun recht komen. U kunt uw gasten de ultieme wijnervaring bieden door keer op keer wijn te serveren op de perfecte temperatuur dankzij onze wijnemmers, onze wijnkoeler of onze champagnekoeler.

Stijlvolle en professionele presentatie
U kunt uw flessen wijn met onze wijnkoeler op een professionele en stijlvolle wijze organiseren. Dit houdt in dat al uw flessen op een nette manier zij gerangschikt, wat het makkelijk maakt voor uw barmedewerkers om de juiste wijnflessen binnen 1 handomdraai te pakken bij het serveren van de gasten. Wij bieden diverse soorten wijnkoelers, waaronder een elegante glazen wijnkoeler, een luxe wijnkoeler, een wijnkoeler van RVS of een champagnekoeler van RVS. Andere opties die extra sfeer en dimensie toevoegen aan uw horecabedrijf zijn onze grote wijnkoeler of onze grote champagnekoeler en onze wijnkoeler op tafel.

Praktisch en veelzijdig
Wijnkoelers zijn niet alleen geschikt voor het koelen van wijnflessen, maar u kunt onze koeler ook gebruiken op diverse manieren. U kunt wijnkoelers ook gebruiken als wijnemmers om uw gasten onmiddellijk koud wijn te serveren. Met onze wijnemmer kunt u uw gasten een unieke ervaring bieden, aangezien u meer tafels en dus ook meer gasten tegelijkertijd kunt bedienen door koude wijn of champagne in te schenken. Onze wijnkoelers kunnen ook dienen als champagnekoelers voor het praktisch organiseren van al uw flessen.

Investeer in topkwaliteit
Het is belangrijk om te investeren in duurzame en kwalitatieve wijnkoelers die lang meegaan en die voldoen aan de specifieke behoeften van uw horecazaak. Kies voor duurzame materialen als RVS, die een optimale koeling mogelijk maken en die gemakkelijk te reinigen zijn. Welke wijnkoelers u ook kiest, wijnkoelers zijn essentiële accessoires voor elke horecaondernemer die zijn of haar wijnvoorziening naar een hoger niveau wil tillen en wijnen op de perfecte temperatuur met stijl en klasse aan gasten wilt presenteren en bedienen. Dit betekent dat u de wijnervaring van de gasten in uw horecaonderneming flik kunt verbeteren.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen