Flessenhouders

Wilt u ook een fraaie flessenhouder aan de muur?

In cafés, bars, restaurants en andere horecazaken ziet u vaak flessen die omgekeerd aan de wand hangen. Met speciale Non Drips, die op de flessen zijn gemonteerd, wordt de hoeveelheid die geschonken wordt exact afgemeten. Voor een goede werking van een flessenhouder aan de muur zijn de flessen vrijwel altijd uitgevoerd met Non Drips. Zonder de Non Drips, moet u de flessen alsnog uit de houder nemen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bovendien krijgt u handmatig nooit de exacte hoeveelheid gedoseerd. Een flessenhouder aan de muur inclusief Non Drips, zorgen ervoor dat u geen drank meer verspilt. Hiermee bespaart u veel geld.

Een mooie flessenhouder aan de muur te koop voor u?

Een mooie flessenhouder aan de muur, geeft uw bar of horecazaak een bepaalde uitstraling. Het geeft ook aan dat u professioneel drank schenkt. Met een flessenhouder zorgt u ervoor dat de fles altijd de juiste hoeveelheden schenkt. Uiteraard wel met de juiste Non Drip op de fles. Natuurlijk heeft u vaak met meerdere flessen drank te maken. Daarom is een flessenhouder aan de muur te koop voor meerdere flessen. U kunt een enkele flessenhouder kopen voor één fles, maar ook voor drie of zelfs zes flessen. Hierdoor staan uw flessen nooit los op de bar, dit bespaart weer ruimte.

Een flessenhouder aan de muur kopen kan bij Tapclean.

Alle benodigdheden voor een bar, kunt u kopen bij Tapclean. Zo kunt u ook een flessenhouder voor aan de muur kopen, maar ook een biertapinstallatie en bijbehorende koelingen. Wij hebben een winkel in De Rijp, hier bent u altijd van harte welkom om uw aankopen in het echt te bekijken. Maar u hoeft niet in onze winkel te komen om een flessenhouder aan de muur te kopen, dit kan ook online in onze webshop. Hier vindt u al onze soorten flessenhouders en ook de bijbehorende Non Drips. Bestellen gaat online eenvoudig, wij zorgen voor een levering binnen 2 tot 4 werkdagen.