Flessenhouders

Flessenhouders voor een nette organisatie en presentatie van uw drankflessen
Elke horecaondernemer kent het belang van een overzichtelijke en georganiseerde bar. Eén van de manieren om een bar schoon en georganiseerd te houden is door flessenhouders. Lees wat de voordelen van flessenhouders in een bar zijn en hoe een flessenhouder in de horeca kan bijdragen aan een efficiënte en aantrekkelijke baromgeving en -sfeer.

Efficiënte opbergruimte
Bar flessenhouders zijn speciaal ontworpen om uw flessen drank georganiseerd te bewaren. Het maakt niet uit of u een flessenhouder voor 6 flessen of een flessenhouder voor 4 flessen zoekt, er zijn bij Tapclean diverse opties beschikbaar voor uw horecagelegenheid. U vindt er topkwaliteit bar artikelen. Door gebruik te maken van onze flessenhouder wandmodel kunt u kostbare ruimte op uw bar besparen, waardoor de flessen altijd binnen handbereik zijn. Onze alcohol flessenhouder draagt uiteindelijk bij aan een efficiënte workflow, waardoor uw bartenders gemakkelijker, snel en nauwkeurig drankjes kunnen bereiden.

De juiste flessenhouder kiezen
Als horecaondernemer is het belangrijk om de juiste flessenhouder te kiezen die past bij uw bedrijfssituatie. Bepaal eerst wat de capaciteit is die u nodig heeft, zodat u kunt nagaan of u kiest voor onze flessenhouder voor 4 flessen, onze flessenhouder voor 6 flessen of een groter of juist kleiner model. Daarnaast is ook het materiaal van de flessenhouder van belang, de kwaliteit en de duurzaamheid. Vergeet ook niet om rekening te houden met de stijl en sfeer van uw horecazaak, zodat de flessenhouder naadloos aansluit bij het interieur en de beleving van uw gasten.

Stijlvolle presentatie van uw drankcollectie
Een flessenhouder aan de bar creëert een visueel aantrekkelijke presentatie waardoor u uw drankassortiment mooi kunt showcasen. Er zijn bij ons verschillende materialen beschikbaar als u een topkwaliteit flessenhouder voor een bar zoekt. Elk van deze materialen hebben een eigen unieke uitstraling. Onze flessenhouder hout straalt warmte en authenticiteit uit, onze flessenhouder metaal zorgt voor een moderne en industriële uitstraling terwijl onze flessenhouder plastic of onze zilveren flessenhouder extra dimensie en karkater aan de ruimte toevoegen. Door de juiste flessenhouders te kiezen uit ons assortiment kunt u uiteindelijke sfeer en uitstraling van uw bar versterken. Wij geven overigens professioneel advies.

Soorten flessenhouders voor dranken
U kunt diverse soorten dranken opbergen in onze flessenhouder. Naast de traditionele flessenhouders kunt u ook een kijkje nemen naar onze Bacardi flessenhouder. Deze horeca flessenhouder is vooral geschikt als u een luxe horecaonderneming runt en een diversiteit aan kwalitatief goede drankjes serveert aan uw gasten. Populaire flessen die vaak door horecaondernemingen worden bewaard in flessenhouders zijn onder andere whisky, wodka, rum en tequila. Onze Bacardi flessenhouder voegt een vleugje elegantie toe aan uw bar, waardoor de flessenhouder als een ware eyecatcher beschouwd wordt voor uw gasten. Bovendien kunt u de beleving van uw gasten versterken, vooral door te kiezen voor een flessenhouder uit ons aanbod die past bij de uitstraling en sfeer van uw horecazaak.

De ruimte in uw bar maximaliseren
Flessenhouders voor een bar kunt u makkelijk en veilig aan de wand monteren, wat de mogelijkheid biedt om uw drankflessen verticaal op te bergen. Uw bartenders hoeven dankzij de houder voor alle flessen niet meer te knoeien en morsen met los slingerende flessen drank op het werkoppervlak, waardoor de bar tegelijkertijd ook makkelijker schoongemaakt en schoongehouden kan worden. Nog een voordeel hiervan is dat het risico op ongelukken en het onnodig verspillen of omvallen van drank(flessen) verminderd wordt. Door meer horizontale ruimte over te houden voor andere barbenodigdheden kunt u andere decoratieve elementen aan uw bar toevoegen en de ruimte en sfeer nog meer maximaliseren.

Onze bar flessenhouders bieden ruimtebesparing, een stijlvolle presentatie en ook duurzaamheid en veiligheid voor uw flessen drank. Of u liever kiest voor onze flessenhouder voor 4 flessen of onze flessenhouder voor 6 flessen, investeren in onze kwalitatieve flessenhouders is een waardevolle toevoeging aan uw bar. U verbetert de efficiëntie van uw bartenders en het creëert een aantrekkelijke omgeving voor uw gasten.