Leidingwater onderkoeler

Doe meer met uw leidingwater met een leidingwaterkoeler

Het drinken van water is erg gezond. Door dagelijks voldoende water te drinken, houdt u uw lichaam gezond. Door water te drinken krijgt u geen andere ongezonde suikers binnen, die u bijvoorbeeld wel binnenkrijgt als u frisdrank of sappen drinkt. Koel of zeer koud water wordt door de meeste mensen geapprecieerd. Gewoon leidingwater is niet in alle gevallen uiterst koel. Soms moet u eerst een fles vullen en in de koelkast laten koelen. Met een leidingwaterkoeler, krijgt u direct zeer koud water uit de kraan. U hoeft uw leidingwater niet eerst in de koelkast te koelen en bovendien doet een leidingwaterkoeler veel meer.

Wat zijn de voordelen van leidingwaterkoelers?

Het grootste voordeel van een leidingwaterkoeler, is het koelen van het water. Leidingwaterkoelers worden direct aangesloten op de waterleiding die uit de muur komt. Het water gaat dus niet rechtstreeks naar uw kraan, maar komt eerst in de leidingwaterkoeler om verkoeld te worden. Vervolgens gaat het naar de kraan, waar u geniet van direct koel water. Leidingwaterkoelers kunnen zowel thuis worden geïnstalleerd, maar ook in uw horecazaak, zodat u uw gasten direct van koel water kunt voorzien. Maar er is meer mogelijk met een leidingwaterkoeler. Er zit een filter in, zodat chloor, bacteriën en andere schadelijke stoffen uit het water wordt gehaald en u dus ook zeer gezond water drinkt. Het is zelfs mogelijk om van uw leidingwater bruisend water te maken. Door het toevoegen van koolstof, krijgt u heerlijk fris en bruisend water uit de kraan.

Leidingwaterkoelers kopen bij Tapclean

Leidingwaterkoelers kopen kan bij Tapclean. Op het gebied van dergelijke systemen zijn wij de specialist. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten leidingwaterkoelers en niet alleen als horecabedrijf. Ook als particulier kunt u bij ons een leidingwaterkoeler bestellen. Dit kan gemakkelijk in onze webshop. Heeft u informatie nodig over leidingwaterkoelers of hulp bij het installeren hiervan? Neem dan ook gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.