Leidingwater onderkoeler

Doe meer met uw leidingwater met een leidingwaterkoeler.

Het drinken van water is erg gezond, door dagelijks voldoende water te drinken houdt u uw lichaam gezond. Bij het drinken van water krijgt u geen ongezonde suikers binnen, die u bijvoorbeeld wel binnen krijgt als u frisdrank of sappen drinkt. Koel of zeer koud water wordt door de meeste mensen geapprecieerd. Gewoon leidingwater is niet altijd koel genoeg. Soms vult u eerst een fles om deze daarna in de koelkast af te laten koelen. Met een leidingwaterkoeler krijgt u rechtstreeks zeer koud water uit de kraan, u hoeft uw leidingwater niet eerst in de koelkast te koelen.

Wat zijn de voordelen van leidingwaterkoelers?

Leidingwaterkoelers worden direct aangesloten op de waterleiding, het water gaat dus niet rechtstreeks naar uw kraan maar komt eerst in de leidingwaterkoeler om gerkoeld te worden. Na het koelen gaat het leidingwater naar de kraan, zodat u direct kunt genieten van koel water. Leidingwaterkoelers kunnen in uw horecazaak  worden geïnstalleerd, maar ook bij u thuis, zodat u uw gasten direct van koel water kunt voorzien. Met een leidingwaterkoeler is meer mogelijk, er zit een filter in de koeler zodat chloor, bacteriën en andere schadelijke stoffen uit het water worden gefilterd en u dus ook gezuiverd water drinkt. Het is zelfs mogelijk om van uw leidingwater bruisend water te maken. Door het toevoegen van koolstof, krijgt u heerlijk fris en bruisend water uit de kraan.

Leidingwaterkoelers kopen bij Tapclean

Leidingwaterkoelers kopen kan bij Tapclean, wij zijn gespecialiseerd in het leveren van de juiste waterkoelers. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten leidingwaterkoelers, ook als u geen horecabedrijf bezit, ook als particulier kunt u bij ons een leidingwaterkoeler bestellen, dit kan eenvoudig in onze webshop. Heeft u informatie nodig over leidingwaterkoelers of hulp bij het installeren hiervan? Neem dan ook gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen