Bierkoeler

Altijd een koele en verfrissende drank voorhanden met een bierkoeler
Met een bierkoeler kunt u uiteraard bier koelen, maar ook andere dranken. Voor een bar is dit een essentieel apparaat waarmee u uw klanten altijd een verfrissende drank aan kunt bieden. De professionele apparaten zijn specifiek ontwikkeld voor horecabedrijven en koelen het bier bijzonder snel. Zo kan een snelkoeler maar liefst 140 liter bier per uur koelen. Deze koeler sluit u aan tussen uw biervat en uw tap, zodat het bier dat er doorheen gaat altijd lekker koud geschonken kan worden. Er zijn verschillende soorten koelers en het is dan goed om even stil te staan bij het soort dat voor u het beste is.

Welke bierkoeler heb jij nodig?
Bij Tapclean kunt u terecht voor verschillende soorten bierkoelers. Zo hebben we bierkoelers met een waterbad, droogkoelers en hybride koelers. Gaat u een bierkoeler bestellen, dan is het wel belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Onze medewerkers van de klantenservice beantwoordt uw vragen over dit onderwerp graag, maar tot dan toe vindt u hier ook alvast wat informatie over de verschillende soorten bierkoelers.

  • Waterbad koelers: bierkoelers die werken met een waterbad bevatten een waterbassin met daarin koelspiralen en houden het bier op die manier op temperatuur.
  • Droogkoelers: droogkoelers werken met een compressor. Het bier stroomt door een spiraal en wordt door de compressor gekoeld. Deze bierkoelers zijn vaak klein en dus erg mobiel.
  • Hybride koelers: bierkoelers met beide systemen zijn hybride koelers. U heeft dan het beste van beide werelden en een bijzonder snel en efficiënt apparaat waarmee uw bier binnen de kortste tijd koel is.

Koop uw bierkoeler bij ons
Een bierkoeler is dus essentieel als u een bar heeft en u kunt niet zonder. Wij bieden een aantrekkelijk assortiment bierkoelers aan waarmee uw bier altijd koud uit de tap komt. Besluit u een bierkoeler te kopen, dan kunt u dat doen bij onze webwinkel of bij onze winkel in De Rijp.