Biertap thuis

Met een biertap thuis heeft u altijd ergens op te proosten
Bent u iemand die ervan droomt om een biertap thuis te hebben, dan zal u bij Tapclean niet worden teleurgesteld. Wij zijn specialisten in het verkopen van kwalitatieve biertaps en toebehoren, zowel voor gebruik thuis als in de horeca. Een biertap in huis moet klein zijn, moet gemakkelijk te plaatsen zijn en eventueel ook verplaatsbaar zijn. Kijk in ons assortiment biertap droogkoelers en u vindt er vast een tap die past bij wat u nodig heeft. Wilt u iets groters, dan hebben we ook mobiele biertaps die u bijvoorbeeld gemakkelijk in een buitenkeuken plaatst.

Een biertap droogkoeler thuis
Biertap droogkoelers zijn echter de meest gangbare biertaps voor particulier gebruik. Een droogkoeler werkt met een compressor. Het bier gaat door een spiraal en wordt door de compressor gekoeld. Droogkoelers staan erom bekend er mobiel te zijn en gemakkelijk te installeren. Het bier is dan binnen 10 minuten al op temperatuur. Een biertap droogkoeler is een koeler en een biertap in één. Wilt u thuis een biertap installeren, bekijk ons assortiment biertap droogkoelers dan eens. We hebben deze op voorraad met één of twee taps en met of zonder CO2. Kunt u geen keuze maken, dan staan de medewerkers bij onze klantenservice voor u klaar met raad en advies.

Alles voor uw biertap
Tapclean is een webwinkel en fysieke winkel waar u terecht kunt voor alles wat met biertaps en bar aankleden te maken heeft. Bij onze winkel in De Rijp bekijkt u de producten zelf en spreekt u met een medewerker. Onze webwinkel is ideaal als u de deur niet uit wilt om uw biertap voor thuis te kopen. Uiteraard verkopen we ook alle andere onderdelen en accessoires voor uw nieuwe biertap. Voor onderhoud en installatie kunt u eveneens bij ons terecht. Voordat u het weet zit u ook in uw tuin met een heerlijk vers en koud getapt biertje.