Horeca spoeltafel

Efficiënter werken met een horeca spoeltafel
Een groot deel van de werkzaamheden van barpersoneel bestaat uit het reinigen van glazen en andere gebruikt servies en een goede horeca spoeltafel helpt ze dat beter te doen. Alles moet snel maar grondig gereinigd worden, zodat het weer bij een volgende klant gebruikt kan worden. Vooral tijdens piekuren is dat bijzonder belangrijk. Bij Tapclean vindt u alles wat u nodig heeft voor uw spoeltafel, van spoelbakken tot glazenborstels en van lekbladen tot afvoerplugs. Zo stelt u de perfecte spoeltafel samen voor achter uw bar waarmee uw personeel snel en grondig te werk kan gaan.

Een horeca spoeltafel van Tapclean
Bij ons stelt u de spoeltafel achter de bar exact zo samen dat dit aansluit bij de ruimte die u heeft en de behoeften die u heeft. Wilt u één of twee spoelbakken, bijvoorbeeld, wilt u gebruik maken van een standbuis of een overloop? Hoeveel lekbakjes heeft u nodig, wilt u ook investeren in een aantal goede borstels en is een inzetkorf handig voor u? Dan zijn er allerlei accessoires en reinigingsmiddelen waar u een keuze uit moet maken. Gelukkig staan onze medewerkers bij de klantenservice met deskundig advies voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze en het samenstellen van uw spoeltafel voor de horeca.

Plaats uw bestelling online of in onze winkel
Tapclean heeft een grote online winkel waar u het hele assortiment kunt bekijken. Daar plaatst u gemakkelijk en in uw eigen tijd uw bestelling waarna wij direct voor u aan de slag gaan. Uiteraard kunt u ook een horeca spoeltafel aanschaffen bij onze winkel in De Rijp. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag en woensdag werken we dan op afspraak. Wat u ook bestelt en waar u het ook bestelt, met een specifiek voor u samengestelde spoeltafel levert u de kwaliteit die uw klanten en personeel verdienen.