Mobiele bar met tap

Een mobiele bar met tap schuift u er gemakkelijk bij

Is het wel eens zo druk in uw horecazaak, dat u eigenlijk een extra bar nodig heeft? Nu gaat dit natuurlijk niet altijd even gemakkelijk, maar wel als u een mobiele bar met tap installeert. Afhankelijk van uw ruimte binnen en de grootte van de mobiele bar, kan dit binnen, maar het is ook goed mogelijk om de mobiele bar buiten te installeren. Organiseert u evenementen op verschillende plekken en waar ook koud bier geschonken moet worden? Ook dan is een mobiele bar met tap een uitkomst. Met een mobiele bar met tap bent u altijd flexibel en blijft u professioneel bier tappen.

Het voordeel van een mobiele bar met tapinstallatie

Uiteraard is het grootste voordeel van een mobiele bar met tapinstallatie, dat u een bar overal en altijd kunt aanschuiven als dit nodig mocht zijn. Hoewel mobiel, is het een bar én tapinstallatie ineen. Dit is veel handiger dan alleen een mobiele tapinstallatie. U heeft dan ook een bar waar u uw glazen op kunt zetten en bij de meeste modellen heeft u ook toegang tot een kast met deuren. Hierin kunt benodigdheden voor de bar zetten, maar is er ook plaats voor het biervat die u aansluit op de tapinstallatie. Kortom, met een mobiele bar met tapinstallatie bent u erg flexibel en runt u een professionele bar.

Een mobiele bar met tap kopen bij Tapclean

U wilt uiteraard een professionele mobiele bar met tap kopen. Hiervoor kunt u terecht bij Tapclean. Wij hebben ons gespecialiseerd in professionele tapinstallaties voor bier en dranken en alles wat u nodig heeft voor een bar of café. Wij garanderen een hoge kwaliteit van uw mobiele bar met tap, doordat wij enkel gerenommeerde merken verkopen. Wilt u een mobiele bar met tap komen bezichtigen? Dan bent u altijd welkom in onze winkel in De Rijp, wij kunnen u dan ook uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.