Professionele thuistap

Ook voor een professionele thuistap moet u bij Tapclean zijn
Tapclean is een groothandel voor biertaps, biertap materialen en allerlei andere producten voor het aankleden van een bar, maar ook voor een professionele thuistap kunt u bij ons terecht. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tap in huis te laten installeren, vooral in de zomermaanden als de barbecue aanstaat en u veel tijd doorbrengt op het terras buiten. Krijgt u visite, dan ontvangt u ze met een vers getapt glas van uw eigen favoriete bier. Een thuistap van Tapclean is klein, mobiel en dus ideaal voor gebruik in huis of bij de buitenkeuken. Voor de echte bierfans is een thuistap van Tapclean een uitstekende keuze.

Welke professionele thuistap kiest u?
Als u een biertap nodig heeft voor thuis, dan wilt u dat deze niet te groot is, dat hij overal neergezet kan worden en dat uw bier snel koel is en klaar voor gebruik. Voor die situatie is een biertap droogkoeler een ideale oplossing. Deze is niet veel groter dan een goede koffiemachine en plaatst u dus gemakkelijk op tafel, op het aanrecht of buiten. Het CO2 koelingssysteem heeft uw bier binnen 10 minuten op temperatuur, klaar om getapt te worden. Daarnaast zijn deze droogkoeler biertaps ook bijzonder goed betaalbaar. U kunt uw professionele thuistap bij ons bestellen en snel in huis hebben. U tapt dan uw eigen favoriete biertje thuis alsof deze van een echte bar afkomstig is.

Bekijk ons assortiment rustig en in uw eigen tijd
Een professionele thuistap kopen doet u niet zomaar. Daar moet u even goed over nadenken. U bekijkt ons assortiment rustig en in uw eigen tijd als u naar onze webwinkel gaat. U kunt dan contact opnemen met onze deskundige helpdeskmedewerkers als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze. We hebben ook een winkelpand in De Rijp en daar bent u eveneens van harte welkom.