Spoelbak horeca

Voor een spoelbak in de horeca moet u bij Tapclean zijn
Een goede spoelbak in de horeca is onmisbaar. Deze bak bevat water met een reinigingsmiddel dat continu circuleert en dat uw glazen mooi schoon maakt. U kunt uw spoelbak uitrusten met borstels, met een overloop of standbuis, met een lekblad, met een inzetkorf en met andere accessoires. Daarnaast moet u denken aan afvoerplugs, sifons en pijpmateriaal. Bij Tapclean vindt u het allemaal in het assortiment, wat betekent dat u een ideale spoelbak plus toebehoren samenstelt voor uw specifieke behoeften en benodigdheden.

Bestel uw spoelbak voor de horeca bij Tapclean
Als u ons assortiment spoelbakken bekijkt, dan ziet u dat er voldoende keuze is. Er zijn inbouw- en opbouw spoelbakken, dubbele- en enkele spoelbakken, spoelbakken met standbuis of spoelbakken met overloop en daar kiest u dan de juiste accessoires bij. Vervolgens kunt u ook gaan nadenken over wat u nog meer in uw spoeltafel wilt plaatsen. U kunt dan denken aan borstels, een naspoeler, een lekbak, een inzetkorf en een tapblad. Wij stellen u in staat uw spoeltafel zelf samen te stellen en deze dus exact zo in te richten als de ruimte achter uw bar toelaat. Uw personeel kan efficiënt werken en de glazen zijn snel schoon, klaar voor de volgende gast.

Ons assortiment is beschikbaar online
Een spoelbak voor de horeca kopen doet u dus bij Tapclean. En u kijkt ons gehele assortiment rustig door als u onze webwinkel bezoekt. Daar ziet u in één handig overzicht alles wat u nodig heeft voor uw bar. Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt als u uw spoelbak voor de horeca bar bestelt en daarom staat ons team van deskundigen bij de helpdesk klaar voor u om u te helpen bij het maken van uw keuze. Bezoekt u liever een echte winkel, dan kunt u langskomen bij ons pand in De Rijp om al onze producten zelf te bekijken.