Spoelkraan horeca

Uw spoelkraan voor de horeca bestelt u bij Tapclean
Een spoelkraan voor de horeca kan gebruikt worden voor een groot aantal werkzaamheden in de keuken en de bar. Bij Tapclean hebben we dan ook een interessant assortiment beschikbaar voor u. Wij zijn specialist in het verkopen van biertaps, biertap materialen en bar benodigdheden en daar vallen spoelkranen ook onder. U kunt bij ons een kraan bestellen die exact aansluit bij wat u nodig heeft, bijvoorbeeld inclusief glazenspoeler of inclusief onderkraan. Zo kunt u zowel servies als glazen probleemloos en met één product reinigen. Tapclean heeft de meeste producten gewoon op voorraad, dus u heeft uw spoelkraan snel in huis.

Een spoelkraan voor de horeca bestellen
Besluit u uw horeca spoelkraan bij ons te bestellen, dan wordt u niet teleurgesteld. We hebben kranen voor dubbele- en enkele spoelballen, met een voorspoeldouche en kwartslag tussenkraan of met spoelkruisje en glazen naspoeler. Daarnaast hebben we alle accessoires die u nodig heeft om de kraan te installeren en aan te sluiten. Uw personeel heeft dan alles beschikbaar om het werk efficiënt en grondig te kunnen doen en uw gasten worden keer op keer voorzien van een schoon glas. Een spoelkraan voor de horeca kopen is gemakkelijk bij ons, want we hebben een online winkel waarbij u dat snel en in uw eigen tijd doet.

Bekijk ons complete assortiment
Tapclean verkoopt meer dan spoelkranen alleen en bij ons vindt u alles wat u nodig heeft achter de bar. Dat verkopen we aan bedrijven en aan particulieren. U kunt ons assortiment online bekijken en als u dan nog vragen heeft, dan stelt u deze aan onze helpdesk. De deskundige medewerkers zijn telefonisch bereikbaar en helpen u graag bij het maken van uw keuze. U kunt ook langskomen bij onze winkel in De Rijp. Deze is elke doordeweekse dag geopend. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.