Thuistap

Altijd koud bier beschikbaar met een thuistap
Of u er nu zelf van houdt om af en toe een vers koud biertje te drinken, of u bent iemand die vaak bezoek heeft, met een thuistap hoeft u deze altijd tot uw beschikking. Lekker op uw terras buiten, tijdens het barbecueën of als u een etentje organiseert; er zijn maar weinig situaties waarin een biertje niet goed smaakt. Besluit u een tap voor thuis aan te schaffen, dan is het belangrijk dat deze niet te groot is, gemakkelijk en snel te bedienen is en dat hij overal kan worden neergezet. Een biertap droogkoeler voldoet dan aan deze voorwaarden en is nog erg goed betaalbaar ook. Bekijk ons assortiment bij Tapclean maar eens en u wordt vast positief verrast.

Een thuistap kopen bij Tapclean
Als groothandel in biertaps en biertapmaterialen leveren we veel aan horecagelegenheden, maar ook particulieren komen vaak bij ons. Dat komt doordat we een groot aantal verschillende biertaps verkopen, voor allerlei situaties. Onze thuistaps zet u gemakkelijk op tafel, op het aanrecht, op het dressoir of naast de barbecue en hebben uw bier binnen 10 minuten op temperatuur. U kunt bij ons een tap bestellen met één of twee kranen, met CO2 of met lucht en in allerlei uitvoeringen en designs. Dat betekent dat er vast een geschikt product is voor u. Komt u er niet uit, dan belt u gemakkelijk met onze klantenservice en helpen onze deskundige medewerkers u met het maken van uw keuze.

Bestel uw tap online
U bekijkt ons complete assortiment gemakkelijk en in uw eigen tijd in onze webwinkel. Loop dan ook even door onze kennisbank, voor allerlei handige informatie over biertaps. Online plaatst u ook uw bestelling, voor een snelle levering. We hebben de meeste producten gewoon op voorraad. U kunt uiteraard ook een thuistap kopen bij onze winkel in De Rijp.