Verrijdbare bar

Maak het u gemakkelijk met een verrijdbare bar

Een verrijdbare bar is altijd handig als u bier en frisdrank wilt schenken en hierbij flexibel wilt blijven. Bent u actief en verantwoordelijk voor de drankverzorging op festivals en feesten, dan is een verrijdbare bar een uitkomst. U kunt een verrijdbare bar gemakkelijk op de gewenste locatie plaatsen, ook als er geen horecafaciliteiten aanwezig zijn. Ook als u als horecazaak het op bepaalde momenten of feestdagen erg druk heeft in uw zaak, dan zorgt u er met een verrijdbare bar voor dat iedereen tijdig kan worden bediend en u vermijdt lange wachtrijen aan uw bar.

Wat kunt u verwachten van een bar die verrijdbaar is?

Een bar die verrijdbaar is, houdt dus in dat er wieltjes onder de bar zijn gemonteerd. De bar bestaat doorgaans uit een kast met hierin ruimte voor een biervat. Afhankelijk van de grootte van een verrijdbare bar, kunt u hier biervaten in kwijt van 20 liter of 50 liter. Soms is het mogelijk om meerdere biervaten kwijt te kunnen en bij kleinere verrijdbare bars is er plaats voor één biervat. Op de bar staat een bierzuil, zodat u op iedere plek waar u maar wilt een vers en vooral ook koud biertje kunt tappen. Het is daarom ook belangrijk om goed na te denken over de koelingsmogelijkheden voor het biervat. Voor een verrijdbare bar is droogkoeling de beste en gemakkelijkste oplossing.

Een verrijdbare bar kopen kan bij Tapclean

Als u een verrijdbare bar wilt die u gemakkelijk kunt aanschuiven op de momenten dat dit nodig is of omdat u dranken op locatie verzorgt, dan kunt u terecht bij Tapclean. Bij ons kunt u iedere soort verrijdbare bar kopen, zowel in klein formaat als een groter model. Een verrijdbare bar kopen kan heel gemakkelijk in onze webshop. U kunt in onze webshop alle modellen bekijken en bestellen. Wij bieden diverse veilige online betaalmethodes aan en leveren binnen 2 tot 4 werkdagen.