Wijnklimaatkast horeca

Een wijnklimaatkast voor de horeca: uw wijn perfect op temperatuur
Als u in uw horeca gelegenheid serieus bent over de wijnkaart en de soorten wijn die u aanbiedt, dan is een wijnklimaatkast voor de horeca voor u echt een slimme aankoop. Deze kast is specifiek ontworpen voor het bewaren van wijnflessen. U legt ze correct in de kast en heeft twee zones met verschillende temperaturen. Door de juiste wijnen in de juiste zone te leggen, kunt u deze altijd perfect op temperatuur serveren. Dat zullen uw klanten erg waarderen. Wilt u een wijnklimaatkast aanschaffen, dan bent u bij Tapclean aan het juiste adres.

Een wijnklimaatkast voor de horeca van Tapclean
In de wijnklimaatkast van Tapclean kunt u meer dan 150 flessen wijn kwijt. De kast heeft een glazen deur, dus uw flessen wijn liggen tentoongesteld voor uw gasten. Dat is niet alleen mooi en indrukwekkend om te zien, maar nodigt ook uit tot aankoop. De kast heeft verstelbare poten en 2 temperatuur zones. U stelt zelf in welke temperatuur u in elke zone wilt realiseren en dat past u weer aan op het soort wijn dat u verkoopt. Onze kasten zijn van uitstekende kwaliteit, schitterend vormgegeven en daarbij ook erg goed betaalbaar.

Een wijnklimaatkast aanschaffen
Wilt u een wijnklimaatkast voor de horeca bestellen bij Tapclean, maar heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Dat is altijd een goed idee, want u koopt deze kast niet zomaar. Zij kunnen u ook adviseren over de andere wijn-gerelateerde producten in ons assortiment. Er is ook de mogelijkheid om onze winkel in De Rijp te bezoeken, de kasten daar zelf te bekijken en met een medewerker te spreken over uw aankoop. U kunt dan uw wijnklimaatkast voor de horeca kopen en zeker zijn dat u de juiste keuze heeft gemaakt.