Julep strainer black

8718215103783
Julep strainer black
18.07 € 14.93 exclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Barprofessional
Artikelcodebac175
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Op voorraad
Cocktails maken als een echte professional? Dat gaat zeker lukken als je de juiste tools in huis hebt!
Met deze zwarte Julep Strainer uit The Collection by Tess Posthumus maak je in een handomdraai de lekkerste cocktails. Deze handige strainer zorgt ervoor dat er geen stukken ijs of fruit mee komen bij het inschenken van de cocktail in het glas. Een strainer werkt als het ware als zeef. Deze elegante zwarte strainer is perfect te gebruiken in combinatie met de Boston shaker uit The Collection van Bar Professional. De afmeting van deze strainer is 17x8x3 cm en is na gebruik eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine. Daarnaast is deze Julep cocktailstrainer ook erg leuk om te geven als cadeau aan de echte cocktailliefhebber!

Belangrijke kenmerken:
Product: Julep Strainer
Afmeting: 17x 8x3 cm
Kleur: zwart
Materiaal: gesatineerd RVS
Serie: The Collection by Tess Posthumus
Merk: Bar Professional

The Collection by Tess Posthumus
Tess Posthumus is een bartender die vele awards en prijzen heeft gewonnen. Ze is verliefd geworden op de magische wereld van cocktails. Nu heeft ze haar eigen set exclusieve bar tools, uitgevoerd in de kleur zwart. Collection by Tess helpt je bij het ontdekken van nieuwe smaken, het verbeteren en verfijnen van oude recepten en geeft je inspiratie.

Bar Professional
Bar Professional is een bekende toeleverancier voor de drankenindustrie. Door de jaren heen is er gewerkt aan een assortiment met gerenommeerde artikelen en merken voor de horeca, bars en restaurants. Bar Professional heeft echte experts in huis en brengen in samenwerking met deze mensen een hoogwaardig assortiment barmaterialen op de markt. Met passie is Bar Professional altijd opzoek naar de beste producten en innovaties.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review