Drank pistool 3,5 cl

Geschikt voor flessen van 0.7 t/m 1 liter

Drank pistool 3,5 cl
35.14 € 42.52 inclusief btw *Prijzen zijn exclusief btw
Fabrikant Barprofessional
ArtikelcodeNDC08b
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
VUL SNEL UW GLAZEN MET EEN DRANKPISTOOL
Menig avond in een bar of café kan erg hectisch zijn. Uiteraard bent u hier als eigenaar op voorbereid en u bent ook voldoende gewend. Toch kunt u het uzelf gemakkelijker maken door bijvoorbeeld drank veel sneller en nauwkeuriger in te schenken. Hiervoor hoeft u geen grote aanpassingen te doen. Met een eenvoudig drankpistool, lukt het om in rap tempo meerdere glazen te schenken én altijd met exact de juiste hoeveelheid. U schenkt geen druppel meer of minder in razendsnel tempo. Dit is toch ideaal voor iedere barman/vrouw? Uiteraard moet u dan wel de juiste drankpistool aanschaffen, die bepaalde hoeveelheden kan schenken.

HOE WERKEN DRANKPISTOLEN?
Drankpistolen werken zeer eenvoudig en zijn geschikt om in korte tijd veel glaasjes te vullen met de perfecte hoeveelheid. De naam ´drankpistool´ is uiteraard afgeleid van de pistoolvorm. Bovendien zit er aan het drankpistool een trekker. Onderaan drankpistolen vindt u een rubberen mantel die over de bovenkant van de fles past. U pakt de fles en houdt deze schuin, zoals u normaal ook doet tijdens het inschenken. U hoeft enkel nog maar de trekker over te halen en er loopt een hoeveelheid drank in het glas waarop het drankpistool is ingesteld. Doordat u niet hoeft te twijfelen over de hoeveelheid drank die u schenkt, kunt u in rap tempo glaasjes vullen. Zo kunt wel tot 20 glazen per minuut schenken, zonder te morsen en altijd met de exacte hoeveelheid.

EEN DRANK PISTOOL KOPEN IN DE WEBSHOP VAN TAPCLEAN
Wilt u snel en secuur werken in uw horecazaak en zo geen drank verspillen? Dan moet u zeker een drank pistool kopen. Dit kan in de webshop van Tapclean. Alle benodigdheden op het gebied van bars en cafés vindt u in onze fysieke winkel in De Rijp en online in onze webshop. Bij ons zijn drankpistolen te koop met de inhoudsmaten 2, 3,5 en 5 cl. Het is ook mogelijk het drank pistool in de koelkast te bewaren en u hebt altijd de garantie van een luchtdichte afsluiting na het gebruik.
Dit drankpistool schenkt circa 20 glazen per minuut!
Verkrijgbaar in de inhoudsmaten 2 cl, 3,5 cl en 5 cl.
Glazen kunnen meerdere keren gevuld worden zonder de fles van positie te veranderen.
Het drankpistool past zelfs op de flessen die zijn voorzien van een speciale dop om het bijvullen tegen te gaan.
Schenkt ook ijskoude dranken.
Het pistool kan in de koelkast geplaatst worden.
Na gebruik is de fles weer luchtdicht afgesloten.
Eenvoudig schoon te maken

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review