Drankpistool 3,5 cl

Geschikt voor flessen van 0,7 t/m 1 liter

Drankpistool 3,5 cl
30,00 *Prijzen zijn exclusief btw € 36,30 inclusief btw
Fabrikant Barprofessional
ArtikelcodeNDC08b
geen gtin
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Uw voordelen:
Korte levertijden.
Goede Service
Laagste prijsgarantie.
Uitstekend advies.
Fysieke winkel!.
Ruim assortiment
Direct uit voorraad leverbaar
Ruim op voorraad
VUL SNEL UW GLAZEN MET EEN DRANKPISTOOL.
Menige avond is hectisch in een bar of café, hier stelt u zich als eigenaar op in. Toch kunt u het uzelf makkelijker maken door bijvoorbeeld drank sneller en nauwkeuriger in te schenken. Hiervoor hoeft u geen grote investeringen te doen. Met een eenvoudig drankpistool lukt het om in rap tempo meerdere glazen te schenken én altijd met exact de juiste hoeveelheid. U schenkt geen druppel meer of minder in razendsnel tempo. Dit is toch ideaal voor uw medewerkers? Uiteraard moet u wel het drankpistool aanschaffen dat bij de uit te schenken drankhoeveelheid past.

HOE WERKEN DRANKPISTOLEN?
Drankpistolen werken eenvoudig en zijn geschikt om in korte tijd veel glazen te vullen met de juiste hoeveelheid. De naam ´drankpistool´ is afgeleid van de pistoolvorm. Bovendien zit er aan het drankpistool een trekker. Onderaan drankpistolen vindt u een rubberen mantel die over de bovenkant van de fles past. U pakt de fles en houdt deze schuin, zoals u normaal ook doet tijdens het inschenken. U hoeft alleen nog maar de trekker over te halen en de hoeveelheid drank loopt in het glas waarop het drankpistool is ingesteld. Doordat u niet hoeft te twijfelen over de hoeveelheid drank die u schenkt, kunt u in rap tempo glazen vullen. Zo kunt u tot wel 20 glazen per minuut inschenken, zonder te morsen en altijd met de juiste hoeveelheid.

EEN DRANKPISTOOL KOPEN IN DE WEBSHOP VAN TAPCLEAN.
Wilt u snel en secuur werken in uw horecazaak en geen drank verspillen? Dan moet u zeker een drankpistool aanschaffen. Dit kan in de webshop van Tapclean. Alle benodigdheden op het gebied van bars en cafés vindt u in onze winkel in De Rijp en online in onze webshop. Bij ons zijn drankpistolen te koop met de inhoudsmaten 2, 3,5 en 5 cl. Het is mogelijk het drankpistool in de koelkast te bewaren en u heeft altijd de garantie van een luchtdichte afsluiting na het gebruik.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Barprofessional