Flessenhouder set compleet met non drips - 2 cl

Geschikt voor flessen van 0.7 t/m 1 liter

Flessenhouder set compleet met non drips  - 2 cl
45.15 € 54.63 inclusief btw *Prijzen zijn exclusief btw
Fabrikant Fuchs
Artikelcodebar-F026a
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
SCHENK ALTIJD DE JUISTE HOEVEELHEID MET NON DRIPS
Als u cocktails maakt of bepaalde drankjes schenkt uit een fles, dan is het lastig om ieder glas te vullen met de perfecte en juiste hoeveelheid. Soms schenkt u teveel en soms te weinig. Daarom kunt u als bar, café of een andere horecazaak die dranken schenkt, niet zonder non drips. Non drips zijn maar kleine onderdelen van een bar inventaris, maar wel erg belangrijk om als horecazaak veel geld te besparen. U houdt namelijk een veel betere controle over de hoeveelheden die worden geschonken. Als er vier of vijf glazen uit een fles gehaald kunnen worden, dan lukt dit met behulp van non drips zeker, terwijl dit niet zeker is als u dit zelf handmatig doet.

HOE WERKT EEN NON DRIP?
Een non drip werkt vrijwel altijd samen met een flessenhouder of wandbeugel. De non drip plaatst u op de fles en de fles gaat om de kop in de flessenhouder. Door het glas eenvoudigweg tegen de non drip te houden, krijgt u de exacte benodigde hoeveelheid drank in het glas. Ideaal als u bijvoorbeeld cocktails maakt en nauwkeurig afgepaste hoeveelheden nodig heeft. Doordat u voor een non drip ook een flessenbeugel nodig heeft voor uw flessen, heeft u ook direct een goed overzicht van uw flessen. Er zijn flessenhouders te koop voor meerdere flessen. Let ook op de verschillende soorten non drips die u kunt aanschaffen. Op iedere non drip is de afgemeten hoeveelheid af te lezen.

NON DRIPS KOPEN KAN BIJ TAPCLEAN
Non drips in combinatie met flessenhouders zijn onmisbaar als u een bar of café heeft. Op deze manier schenkt u altijd de perfecte hoeveelheid in een glas en maakt u de lekkerste cocktails. U kunt non drips kopen bij Tapclean. Alles wat u zoekt voor een bar of voor een biertap, kunt u bij ons vinden. Niet alleen als horecazaak, ook als particulier mag u bij ons bestellen. Dit kan heel eenvoudig in onze webshop. Na bestelling ontvangt u uw non drips binnen 2 tot 4 dagen. Ook de bijbehorende flessenhouders kunt u online in de webshop bestellen. Wij hebben keuze uit diverse soorten flessenhouders.
Op voorraad