Bierfustaansluitingen

De juiste bierfustkoppeling voor uw biertap
Als u een biertap gebruikt, dan heeft u daar een bierfustkoppeling voor nodig. Deze koppeling sluit het vat aan op de biertap en er is dan een vrij grote keuze. Bij Tapclean vindt u verschillende bierfustkoppelingen en de koppeling die u nodig heeft wordt bepaald door het soort bier dat u schenkt. Het is dus belangrijk dat u daar even goed bij stilstaat. Onze medewerkers van de klantenservice staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Want met een koppeling voor een Amstel vat kunt u bijvoorbeeld geen Grolsch aansluiten.

Welke bierfustkoppeling heeft u nodig?
Gaat u zich meer verdiepen in het aanbod van deze koppelingen, dan ziet u dat er drie standaard opties zijn. Er is de bajonetkoppeling, de platteschuifkoppeling en de combischuifkoppeling. Het soort koppeling dat u nodig hebt wordt bepaald door het biermerk dat u wilt gaan tappen. Hier vindt u enkele voorbeelden die u helpen de juiste bierfustkoppeling te kopen.
•        Bajonetkoppeling: Amstel, Brand, Beck’s, Belhaven Best, Dommelsch, Guiness, Hertog Jan 50 liter, Löwenbrau.
•        Platteschuifkoppeling: Ayinger, Bitburger, Grolsch, Kronenbourg, Palm, Warsteiner, Staropramen, Leffe, Krombacher.
•        Combischuifkoppeling: Bavaria, La Trappe, Tennent’s.

U vind het bij ons
In onze (web)winkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw biertap en uw bar. Wilt u een bierfustkoppeling bestellen, dan vindt u deze bij ons dus ongetwijfeld in het aanbod terug. Het is wel verstandig om dan even goed te controleren welke koppeling u  nodig heeft. Staat het bier dat u wilt tappen niet boven genoemd, dan helpt een deskundige van onze klantenservice u graag verder. U kunt ook een bezoekje brengen bij onze winkel in De Rijp en daar met een medewerker spreken. Wij helpen u graag aan al uw bar aankleding en biertap benodigdheden en staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kijk ondertussen ook in onze kennisbank, voor interessante artikelen over biertaps en het gebruik ervan.