Spoeltafelblad 800 X 600 mm LSI-6225-000 afdruip rechts

2xspoelbak 500x400x300 mm/afdruip rechts

Spoeltafelblad 800 X 600 mm  LSI-6225-000  afdruip  rechts
449,00 *Prijzen zijn exclusief btw € 543,29 inclusief btw
Fabrikant Branco
Artikelcodespoelp23
5414618341731
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
EEN COMPLEET SPOELTAFELBLAD BESTELT U BIJ TAPCLEAN
Een spoeltafelblad is een aanrecht dat bestaat uit één of twee spoelbakken, een uitlek gedeelte en eventueel ook een werkgedeelte. Tapclean is de groothandel voor alles wat te maken heeft met biertaps en barbenodigdheden en wij verkopen dus ook spoeltafelbladen. Deze zijn allen van goede kwaliteit en te krijgen in een verscheidenheid aan uitvoeringen. Zo kunt u zelf uw spoeltafel samenstellen zodat u uw ruimte achter de bar optimaal benut. We verkopen dan ook grote- en kleine tafelbladen en alles wat u nog meer nodig heeft om uw spoelruimte te optimaliseren voor uw personeel.

EEN SPOELTAFELBLAD AANSCHAFFEN BIJ TAPCLEAN
Bij ons vindt u allerlei soorten spoeltafelbladen, met de spoelbak aan de rechter kant, in het midden aan de linker kant. U kiest tussen één of twee spoelbakken, u kunt een uitlek gedeelte nemen of niet en de tafels zijn te krijgen in allerlei afmetingen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de benodigdheden om de afvoer mee aan te sluiten, om de watertoevoer te regelen en de watercirculatie in gang te houden. Kies bijvoorbeeld voor een overloop of een standbuis. U investeert in een paar borstels voor in de spoelbak, een spoelkraan indien gewenst en uiteraard ook bierglasreiniger of een spoelkruisje. Met onze producten maakt u uw spoeltafel voor de horeca uniek en exact aangepast op uw specifieke wensen en behoeften.

BESTEL UW PRODUCTEN IN ONZE WEBWINKEL
Als u onze webwinkel bezoekt, kunt u ons complete assortiment in uw eigen tijd bekijken. We hebben ons gespecialiseerd in biertaps, biertapmaterialen en bar benodigdheden en dat betekent dat u niet alleen uw tafelblad kunt kopen, maar ook alles wat daarbij hoort. Loop ons aanbod rustig door en komt u er niet uit dan staan onze deskundige medewerkers van de klantenservice voor u klaar om u te helpen met advies en raad. Tapclean is dé groothandel voor alles wat u nodig heeft achter uw bar.

Premium Line spoeltafelblad, afmetingen 1800 x 600 mm.
Met twee spoelbakken, afmetingen 500 x 400 x 300 mm.
Afdruip rechts.
Deze spoelbakken worden geleverd inclusief twee standbuizen en afvoerpluggen.
Overgeplooide rand van 40 mm langs de 3 zijkanten.
Opstand van 100 x 20 mm achteraan.
Geprofileerde rand als waterkering.
Spoelbakken aflopend naar afvoeropening.
Voorzien van geluidsabsorberende kunststofplaat (zwart).
Versterkt afdruipvlak, aflopend naar spoelbak.
Uitgevoerd in geborsteld RVS AISI 30418/10.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Branco